Kuva: all over press

Mötley Crüe -legenda Nikki Sixx varasti nimensä toiselta muusikolta - "Rakastin sitä"

21.10.2021 12:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Nikki Sixx on julkaissut elämäkertakirjan The First 21: How I Became Nikki Sixx. Kirjassa mies muun muassa kertoo, kuinka vaihtoi nimensä Frank Ferannasta Nikki Sixxiksi.

Mötley Crüe -yhtyeen basisti ja johtohahmo Nikki Sixx, 62, julkaisi uuden elämäkertakirjan 19. lokakuuta.

The First 21: How I Became Nikki Sixx -kirjassa Sixx käy läpi sitä, kuinka hän muuttui Frank Ferannasta pahamaineiseksi rokkariksi. Sixx muun muassa paljastaa, että halusi vaihtaa nimensä jo nuorena, sillä hänen isänsä hylkäsi hänet ja äitikin oli vaihtelevasti läsnä lapsen elämässä. 

- Isovanhempani kasvattivat minut ja pitivät minusta huolta. Kun aloin olemaan teini-ikäinen ja löysin rock-musiikin, en halunnut enää kantaa isäni nimeä. Minusta tuli virallisesti Nikki Sixx. Se oli manifesti uudelle elämälle.

Sixx varasti nimen Jeff Nicholson -nimiseltä muusikolta, joka soitti bändissä Squeeze. Nicholsonin taiteilijanimi oli Niki Syxx.

- Rakastin sitä nimeä ja päätin varastaa sen. Ensin olin Nikki London, sitten Nikki Nine ja lopulta Nikki Sixx. 

Sixxin toinen bändi Sixx: A.M. aikoo julkaista syksyllä, tarkemmin 22. lokakuuta, Hits-kokoelman, joka sisältää bändin tunnetuimpia kappaleita vuosien varrelta. Samalla kuullaan kuusi täysin uutta biisiä

Lue myös: Nikki Sixxiä pyydettin aikoinaan liittymään suosittuun rock-yhtyeeseen - "He etsivät basistia"

Lue myös: Nikki Sixxin sooloyhtye julkaisee uutta materiaalia syksyllä

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat