Kuva: Henri Juvonen

Iskelmä festivaaleja juhlitaan taas Himoksella ja Porissa - ensimmäiset artistikiinnitykset julki

30.11.2021 08:00 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Himoksella juhlat startataan 30. kesäkuuta ja Porissa 1. heinäkuuta.

Jämsän Himoksella vuonna 2009 alkaneen Iskelmä Festivaalin tarina sai viime vuonna uuden käänteen. Festivaalin vuotuinen kasvu loi edellytykset laajentumiselle ja toinen Iskelmä Festivaali otettiin avosylin vastaan Porissa. 

Tänäkin vuonna Iskelmä Festivaaleja juhlitaan kahdella paikkakunnalla. Himoksella startataan juhlatunnelmaan jo torstaina 30. kesäkuuta ja Pori aloittaa festivaalit perjantaina 1. heinäkuuta. 

Festivaaleilla esiintyvät lukuisat radioaalloiltakin tutut Suomen kärkiartistit kuten juuri elämäkertakirjan julkaissut, yksi Suomen vetovoimaisimmista pop-solisteista Kaija Koo, kymmenien miljoonien striimien Iskelmä Festivaalien ensikertalainen BEHM ja monipuolinen laulaja-lauluntekijä J. Karjalainen. Ohjelmaa täydentävät iskelmäkonkari, artisti Hento kuiskaus, Täydellinen elämä ja Elämäni miehiä kappeleiden takaa Suvi Teräsniska sekä jättihiteistä tuttu festarikansan viihdyttäjä Elastinen. Lisää artisteja julkaistaan kevään aikana.

Porin Iskelmä Festivaali järjestetään Himoksen tapaan luonnonkauniilla paikalla.

- Yhdeksi Suomen kauneimmaksi festivaalialueeksi tituleerattu Kirjurinluoto Arena on vetovoimainen tapahtumapaikka. Alueella on paljon mahdollisuuksia ja tulemmekin uudistamaan aluetta muun muassa ottamalla rinteen asiakkaiden käyttöön. Tämä tulee parantamaa asiakaskokemusta entisestään, Iskelmä Festivaali Porin tuotantopäällikkö Krista Heinonen kertoo.

Iskelmä Festivaaleilla nähdään valtava joukko eri ikäisiä kevyen musiikin faneja, jotka kokoontuvat vuotuisesti juhlimaan ja tapaamaan toisiaan Himokselle - ja nyt myös Poriin.

- Iskelmä on musiikinlajin ja radion ohella paljon enemmän. Se on yhdistävä voima ja yhteisöllisyys, mikä konkretisoituu nimenomaan Iskelmä Festareilla. On ollut hienoa olla kehittämässä Iskelmäbrändiä, joka on monella tapaa osa suomalaisten arkea ja juhlaa, kommentoi Iskelmä radion ohjelmapäällikkö Ari Ojala.

Aikaiset linnut nappaavat edullisimmat liput

Festivaalien Early Bird –hintaisten kolmen päivän festivaali- ja VIP-lippujen myynti on käynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä 31. joulukuuta 2021 saakka. Erikoishintaisia lippuja on myynnissä rajoitettu erä.

Himoksen Iskelmä Festivaalien osa lipputyypeistä on aiempina vuosina myyty loppuun. Ensimmäistä kertaa Porissa järjestetty festivaali oli loppuunmyyty.

ISKELMÄ FESTIVAALI HIMOS 

Festarilippu 3 päivää 129e

VIP-lippu 3 päivää 315e

ISKELMÄ FESTIVAALI PORI 

Festarilippu 2 päivää 79e

VIP-lippu 2 päivää 159e

Early Bird -hintaiset liput myynnissä 31.12.2021 asti.

Ikäraja: K-18

Lue myös: Arttu Wiskari muistelee huvittavaa sattumusta lapsuuden luokkaretkellä: "Jäin sinne sitten yksin"

Kilpailut

Uusimmat