Kuva: Senja Rapila

Arttu Wiskari muistelee huvittavaa sattumusta lapsuuden luokkaretkellä: "Jäin sinne sitten yksin"

05.07.2021 18:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Wiskari nousi lavalle viime viikonloppuna Iskelmä Festivaaleilla Himoksella.

Arttu Wiskari, 36, oli yksi viime viikonlopun Iskelmä Festivaaleilla kansaa villinneistä artisteista. Keikkakesän aloittaminen hiljaisen koronavuoden jälkeen sai artistin täyteen toivoa. 

- Olen sellaista pientä toivoa täynnä. Olemme nyt ensimmäistä kertaa reissussa. Nyt vaan pitää toivoa, että kaikki menee hyvin ja saadaan hyvä ja turvallinen kesä aikaiseksi, Wiskari kertaa tuntojaan Iskelmän Satu Kotosen haastattelussa. 

Wiskari on heittänyt keikkaa lukuisilla festarilavoilla. Myös Iskelmä Festivaalin lavat ovat tulleet tutuiksi, tosin tällä kertaa luvassa on pienoinen poikkeus, joka saa Wiskarin naurahtamaan hyväntuulisesti. 

- Nyt, kun täällä on vain yksi lava, niin minäkin pääsen päälavalle, hän totesi nauraen. 

(kuva: Toni Lund)

Haastattelun lomassa Wiskari intoutuu muistelemaan myös kouluaikoja ja etenkin yhtä luokkaretkeä, joka sai huvittavan käänteen. 

- Olin joskus ensimmäisellä luokalla luokkaretkellä Korkeasaaressa. Meitä oli tietenkin paljon siellä, monta eri luokkaa. Löysin sitten sieltä jotain kiinnostavaa ja lauttahan lähti sitten sieltä ilman minua. Jäin sitten yksin sinne, Wiskari naurahtaa.

Nokkelana poikana hän kuitenkin hoiti tilanteen. 

- Siihen saakka oli sellaisia vanhoja kolikkopuhelimia. Muistaakseni soitin sillä sitten 112-numeroon. Poliisi soitti sitten äidille ja Merivartiosto haku minut sitten sieltä pois. 

Lue myös: Arttu Wiskari palkittiin vuoden miesartistina Iskelmä Gaalassa: "Tuntuu mukavalta joskus voittaa"

Lue myös: Arttu Wiskari ei niele hittinsä saamaa kritiikkiä: "Ei mitään tekemistä plagioinnin kanssa"

Iskelmä ja Voice.fi ovat osa Bauer Mediaa. 

Kilpailut

Uusimmat