Kuva: AOP

Iron Maiden -laulaja Bruce Dickinson jännittää puhujakeikkojaan - "Totaalisen kauheaa"

09.12.2021 11:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Dickinson on tehnyt Iron Maidenin lisäksi elämänsä aika paljon muutakin, kuten puhujakeikkoja.

Iron Maiden -laulaja Bruce Dickinson, 63, on moniosaaja. Rock-laulamisen lisäksi Dickinson on ollut elämänsä aikana muun muassa lentäjä, kirjailija, radiojuontaja, käsikirjoittaja sekä puhuja.

Dickinson on viime vuosina kiertänyt pitkin maapalloa, ja esiintynyt myös Suomessa, An Evening With Bruce Dickinson -keikoilla, joissa lavalla on ainoastaan itse Dickinson. Kyseisissä tilaisuuksissa Dickinson kertoo elämästään sekä vastailee yleisön kysymyksiin.

BBC Radio Scotland -radiokanavan haastattelussa Dickinson kertoi, että jännittää todella paljon jokaista sooloesiintymistä.

- Se on totaalisen kauheaa. Lavalla on pieni matto, pieni pöytä, lasi vettä sekä pullo olutta. Minulla on jotain suunnitteluja, mutta myös ajelehdin jokaisen tapahtuman luonteen mukana. 

- Nuo keikat saattavat rönsyillä paljonkin ja minun suustani saattaa päästä sanoja, joita en voi esimerkiksi sanoa nyt radiossa. Mukana on myös paljon komediaa. 

Seuraavaksi Dickinson kiertää Yhdysvaltoja ja Kanadaa. Iron Maiden taas aloittaa kiertueensa toukokuussa ja saapuu kesäkuun alussa Rockfest-tapahtumaan Hyvinkäälle.

Viime syyskuussa Iron Maiden julkaisi uuden Senjutsu-albumin.

Lue myös: Iron Maiden julkaisi tyylikkään musiikkivideon - fanit hehkuttavat animaatiota

Lue myös: Iron Maiden valtasi Suomessa albumilistan kärkipaikan - myös Yhdysvalloista kuuluu iloisia uutisia

Lähde: Blabbermouth

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat