Kuva: Laura Malmivaara

Näyttelijä-laulaja Mia Hafrén julkaisee debyyttialbumin - uusi musiikkivideo ensinäytössä Voice.fi:llä

23.02.2022 10:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Hafrén muistetaan näyttelijänä muun muassa sarjoista Tahdon asia sekä Hovimäki.

Näyttelijä-laulaja Mia Hafrén julkaisi vastikään Så mycket mod -nimisen kappaleen, joka on maistiainen hänen tulevalta debyyttialbumiltaan.

Kappale kertoo nuorista, jotka taistelevat ahdistusta ja masennusta vastaan. Muun muassa ratkaisukeskeisenä terapeuttina työskentelevän Hafrénin vastaanotolla käykin paljon nuoria.

- Haluan heidän tietävän, että he ovat rohkeita. Ja haluan, että he uskaltavat uskoa valoisampaan tulevaisuuteen. Toivon, että me aikuiset osaamme olla tukena heille. Ihailen sitä, miten nuoret jaksavat uskoa parempaan tulevaisuuteen, vaikka asiat näyttävät kuinka huonoilta. Heissä on resilienssiä, Hafrén avaa taustoja.

Nyt Så mycket mod on saanut hienon musiikkivideon. Videon on ohjannut Karin Pennanen ja kuvannut Ville Tanttu. Video on toteutettu yhteistyössä Folkhälsanin kanssa ja sitä tullaan käyttämään heidän toiminnassaan nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi. Pääosassa nähdään Hafrénin tytär Livia Wikström.

"Halusimme tehdä videon, missä nuorten tahdonvoima ja rohkeus tulee esille. Niin moni nuori kamppailee hyvinvoinnin kanssa, eikä pandemia ole tehnyt siitä yhtään helpommaksi.  Olen aivan järkyttynyt siitä, kuinka pitkä odotusaika nuorten psykiatriseen hoitoon tällä hetkellä on. Meidän aikusten vastuulla on, että kun nuori pyytää apua hän myöskin saa sitä!", Hafrén kertoo videosta Voice.fi:lle.

Hafrén muistetaan näyttelijänä muun muassa sarjoista Tahdon asia sekä Hovimäki.

Näet videon alta. Jos se ei näy, paina tästä.

Lue myös: Cyan Kicks -solisti ei voinut kuin nauraa nähdessään ivallisen Måneskin-vertauksen - "Se oli surkuhupaisaa"

Lue myös: Suomalaisartistit valtaavat Himoksen - uutuustapahtumassa esiintyy muun muassa Haloo Helsinki

Kilpailut

Uusimmat