Kuva: AOP

Dolly Parton kieltäytyi Rock & Roll Hall of Fame -ehdokkuudesta - "En koe ansainneeni tuota kunniaa"

16.03.2022 13:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Country-legenda vetäytyy pois Rock & Roll Hall of Fame -ehdokkuudesta.

Country-legenda Dolly Parton, 76, kertoo vetäytyvänsä Rock & Roll Hall of Fame -ehdokkuudesta. Muusikko teki yllättävän ilmoituksensa sosiaalisessa mediassa.

”Vaikka olen erittäin imarreltu ja kiitollinen siitä, että olen ehdolla Rock & Roll Hall of Fameen, en koe ansainneeni tuota kunniaa. En halua äänten jakautuvan minun takiani, joten minun täytyy kunnioittavasti vetäytyä”, Parton kirjoittaa.

Nainen lisää toivovansa, että häntä harkitaan ehdolle tulevaisuudessa, jos hänet nähdään sen arvoiseksi. Parton myös sanoo, että ehdokkuus on inspiroinut häntä ajatukseen rock-albumin tekemisestä.

Partonin koko päivityksen voit lukea alta tai tästä linkistä.

Parton ei ole kertonut tarkemmin, miksi ei koe ansaitsevansa ehdokkuutta. Rock & Roll Hall of Famen ehdokkaiden ei sääntöjen mukaan tarvitse edustaa juuri rockgenreä. Tänä vuonna ehdolla ovat muun muassa Eminem, Lionel Richie ja A Tribe Called Quest. Parton oli ainoa ehdolla ollut country-artisti tänä vuonna. Rock & Roll Hall of Famen artistivalinnat tekee musiikin ammattilaisista koostuva raati yhdessä julkisen nettiäänestyksen kanssa. Tämän vuoden valinnat julkistetaan toukokuussa.

Dolly Parton on pitkän uran tehnyt muusikko, joka on palkittu 11 Grammy-palkinnolla. Nainen on pokannut myös muun muassa Oscar-, Emmy- ja Tony-palkinnot. Hänet tunnetaan muun muassa kappaleista Jolene ja I Will Always Love You, jonka tunnetuimman version on levyttänyt Whitney Houston.

Lue myös: Dolly Partonin miestä ei juuri koskaan nähdä julkisuudessa - katso harvinainen yhteiskuva

Lue myös: Dolly Partonin, 75, tatuoinnit ovat puhuttaneet viime aikoina - paljasti nyt totuuden

Lähteet: NPR, CNN

Kilpailut

Uusimmat