Kuva: AOP / Joni Haavisto

Uriah Heep joutuu perumaan keikkojaan Suomessa - jäsenillä koronavirustartunta

09.06.2022 19:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Uriah Heep ei esiinny viikonloppuna Kuopiossa eikä Vantaalla.

Muun muassa Easy Livin’ - ja Lady in Black -hiteistään tunnetun brittiläinen rock-legenda Uriah Heep joutuu jättämään tulevan viikonlopun Suomen-keikat väliin, sillä yhtyeen jäsenistä neljä on sairastunut koronaan. Rock-legendan piti esiintyä Rock In The City -festivaaleilla Kuopiossa perjantaina 10. kesäkuuta ja Vantaalla lauantaina 11. kesäkuuta.

Yhtye pahoittelee tilannetta ja tekee kaikkensa, jotta pääsisi jatkamaan keikkailua mahdollisimman pian.  Nopealla aikataululla Uriah Heepin tilalle Kuopioon saatiin virolainen Metsatöll ja Vantaalle energisistä livekeikoistaan tunnettu Peer Günt.

"Olemme pahoillamme, että emme voi esiintyä Kuopiossa ja Vantaalla, sillä neljä meistä on saanut koronavirustartunnan. Teemme kaikkemme, että pääsemme tien päälle mahdollisimman nopeasti", yhtye muun muassa kertoo tiedotteessa.

Uriah Heep esiintyy tänä kesänä vielä Kouvolan, Rovaniemen, Keravan ja Porin Rock In The City -festareilla.

Kesällä 2019 lanseerattu ja silloin yli 50 000 kävijää kerännyt Rock In The City -festivaalikiertue käynnistyy tänä kesänä Vantaalta ja Kuopiosta. Festivaali järjestetään kesän 2022 aikana Kouvolassa, Oulussa, Rovaniemellä, Keravalla ja Porissa. Festivaalin tähtinä esiintyy iso joukko sekä ulkomaisia että kotimaisia rockin kärkinimiä. Mukana ovat muun muassa Alice Cooper (USA), Accept (GER), Bullet For My Valentine ( UK), Danko Jones (CAN), Deep Purple (UK), Michael Monroe, Battle Beast ja Stam1na. Festivaalien lipunmyynti on käynyt vilkkaana viime viikkojen ajan.

Lue myös: Nyt on kova kattaus - Deep Purple, Accept ja Uriah Heep ensi kesänä Suomeen

Kilpailut

Uusimmat