Kuva: AOP

Demi Lovato hautasi pop-uransa ja teki rock-albumin: "Opin kunnioittamaan vihaani"

23.08.2022 14:15 - Riia Frost / riia.frost@bauermedia.fi

Erityisesti yksi Holy Fvck -albumin kappaleista on noussut viraaliksi TikTok-hitiksi.

Laulaja-lauluntekijä ja näyttelijä Demi Lovaton, 30, musiikkituotantoon sisältyy jo kahdeksan albumia, joista viimeisin on Holy Fvck, joka julkaistiin 19. elokuuta. Holy Fvck eroaa Lovaton aikaisemmasta tuotannosta siten, että se on artistin ensimmäinen rock-albumi.

Lovato kertoo Instagram-julkaisussaan musiikkityylillisestä muutoksestaan hyvin kiteyttävästi. Kyseisessä julkaisukuvassa Lovato poseeraa molemmat keskisormet ylhäällä samalla, kun artisti ja hänen levy-yhtiötiiminsä katsovat kameraan mustiin pukeutuneina.

”Pop-musiikkini hautajaiset”, Lovato kirjoittaa.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa julkaisun täältä.

Nyt BBC-julkaisussa Lovato myöntää, ettei kyseessä ollut varsinaiset hautajaiset.

- Se oli kokous, johon me kaikki satuimme pukeutumaan mustiin. Totesin siihen, että ”tämä on täydellistä, koska en aio enää soittaa pop-musiikkia, vaan tämä on rock-albumi”, Lovato paljastaa.

Lovato alkoi kirjoittamaan albuminsa sanoituksia sen jälkeen, kun hän oli vapaaehtoisesti mennyt vieroitukseen viime vuoden joulukuussa. Uudella tummateemaisella albumilla on kuultavissa myös sanoituksia hänen matkastaan läpi alkoholi- ja huumeriippuvuuden ja mielenterveysongelmien.

- Opin kunnioittamaan vihaani sen sijaan, että piilottaisin sen, mitä olin tehnyt jo jonkun aikaa, ja se todella välittyi sanoituksissani, Lovato sanoo.

Lovaton uusi albumi on tähän mennessä saanut toinen toistaan parempia arvosteluita, joissa muun muassa artistin työtä kutsutaan ”nerokkuuden huipentumaksi” ja "laulajan parhaimmaksi albumiksi". Riippuvuutensa lisäksi Lovato käsittelee albumillaan muun muassa omaa seksuaalisuuttaan ja siitä saamaansa kritiikkiä sekä lähettää terveisensä vanhalle tiimilleen, joka yritti rajoittaa häntä.

Lovaton albumilla onkin monta sanomaa ja tähti kiteyttääkin albumin sisällön yhdellä lauseella.

- Tällä albumilla on ikään kuin seksiä, huumeita ja rock ’n rollia… ilman huumeita, Lovato korostaa.

Eksälle omistettu kappale jo viraali TikTok-hitti

Erityisesti albumin kappale 29 on jo nyt noussut viraaliksi hitiksi TikTok-sovelluksessa. Kyseisellä kappaleella Lovato muistelee aikaa, jolloin hän seurusteli 29-vuotiaan miehen kanssa ollessaan itse vasta 17. Vaikka Lovato ei ole kieltänyt tai vahvistanut, kuka kyseinen mies oli, monelle on ilmiselvää, että kappaleessa puhutaan laulajan eksästä näyttelijä Wilmer Valderramasta.

”Numerot sanoivat sinulle, ettei pitäisi, mutta se ei estänyt sinua”, 29-kappaleen sanoituksissa mainitaan vapaasti suomennettuna.

”Luulin, että se oli teiniunelmaa, vain fantasiaa. mutta oliko se sinun vai minun?” Lovato laulaa kertosäkeessä.

Käyttäjät soittavat kyseistä kappaletta erityisesti videoilla, joissa he viittaavat kokemuksiinsa treffailusta vanhempien miesten kanssa. Lovato myöntää yllättyneensä kappaleen hyvästä vastaanotosta.

- Hätiköin ehdottomasti sen suhteen, että julkaisenko sitä sinkkuna ollenkaan. Mutta olen onnellinen, että tein niin, koska sen myötä moni on lähestynyt minua sanoen ”olen iloinen, että valaiset tätä aihetta”, Lovato avaa.

- Olen niin kiitollinen, että ihmiset löytävät ymmärrystä menneisyyteensä ja toivottavasti ennaltaehkäisevät sitä, että joku joutuisi samanlaiseen tilanteeseen, jossa minä olin, Lovato lisää.

Lovaton 29-kappaleen voit kuunnella alta.

Mikäli linkki ei näy, voit kuunnella sen täältä.

Lue myös: Demi Lovatolla uusi puoliso - tapailee muusikkoa

Lähteet: BBC

Kilpailut

Uusimmat