Kuva: AOP

Megadethin Dave Mustaine tuohtui lavalla heinäkuussa - kommentoi nyt tilannetta

30.08.2022 09:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

- Tuollaisia ulostuloja on tullut minulta vain harvoin viime vuosina. Se oli nimittäin kolmas kerta, kun meille tapahtui tuolla tavalla, Mustaine sanoo.

Heinäkuun alussa Megadeth esiintyi Barcelonassa Espanjassa ja keikka keskeytyi hetkeksi erään tapahtuman vuoksi.

Judas Priest -yhtyeen teknikot nimittäin testailivat laitteitaan toisella lavalla samalla kun Megadethin keikka oli käynnissä. Megadethin johtohahmo Dave Mustaine, 60, ei ollut iloinen tilanteesta.

- Odotetaan, että hän saa kitaransa testattua, Mustaine sanoi yleisölle.

- Kiertueen viimeinen ilta ja joku idiootti soittaa samalla kun me soitamme. Kuinka vitun säälittävä ja amatöörimäinen paska sinä olet, Mustaine jatkoi ja näytti myös keskisormea. 

Nyt Mustaine on kommentoinut avautumistaan TalkShopLive-julkaisun haastattelussa. Mustaine perustelee, miksi oli niin vihainen Espanjassa.

- Tuollaisia ulostuloja on tullut minulta vain harvoin viime vuosina. Se oli nimittäin kolmas kerta, kun meille tapahtui tuolla tavalla, Mustaine sanoo.

- Ensin olimme Belgiassa ja Whitesnaken kiertuehenkilökunta testaili laitteitaan meidän keikkamme aikana. Sitten Ranskassa Deep Purple teki saman. Lisää amatöörejä. Kun sama tapahtui kolmannen kerran Judas Priestin toimesta, menetin hermoni. Olin todella vihainen, Mustaine jatkaa.

Mustaine vielä lisää, että ei syytä asiasta muiden bändien jäseniä, vaan heidän teknikoitaan sekä festivaalien työntekijöitä.

- Se oli täydellistä epäammattimaisuutta henkilökunnilta ja lavamanagereilta.

Näet videon Barcelonasta alta tai tästä.

Lue myös: Dave Mustaine muistelee Metallica-aikojaan - "Sanoin, että älkää käyttäkö musiikkiani"

Lue myös: Megadethin uusi kappale kerää kehuja - "Tällä saa bileet käyntiin"

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat