Kuva: AOP

Post Malone joutui sairaalaan - heräsi pelottavaan tunteeseen keskellä kiertuettaan

26.09.2022 23:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Artisti joutui perumaan keikkansa hengitysvaikeuksien ja kipujen takia.

Artisti Post Malone, 27, kertoo joutuneensa sairaalaan kesken kiertueensa. Muusikko joutui perumaan lauantain keikkansa Bostonissa koettuaan hengitysongelmia ja kipuja kropassaan. Asiasta uutisoi muun muassa Metro-julkaisu.

Sosiaalisen median päivityksessään Post Malone, oikealta nimeltään Austin Richard Post, kertoo, miten huomasi oudot tuntemukset kehossaan.

”Herään kiertueella yleensä neljältä iltapäivällä, ja tänään heräsin rutinan ääniin, jotka tulivat kroppani oikealta puolelta. Minulla oli niin hyvä olo eilen, mutta tänään tuntui hyvin erilaiselta”, Post Malone kirjoitti Instagram-tarinassaan.

Hän kertoo, että hänellä oli vaikeuksia hengittää. Lisäksi hän tunsi pistävän kivun hengityksen ja liikkumisen yhteydessä.

”Olemme nyt sairaalassa, enkä pysty vetämään illan keikkaa tällä kivulla. Olen niin pahoillani”, artisti kirjoitti.

Miehen kiertueella on ollut muitakin takaiskuja viime aikoina. Vain noin viikkoa aiemmin Post Malone kaatui keikallaan ja joutui tutkittavaksi. Kyseinen keikka saatiin kuitenkin jatkumaan keskeytyksen jälkeen. Artistin kerrottiin vahingoittaneen kylkiluunsa.

Muun muassa räppiä, poppia ja rockia musiikissaan yhdistelevä Post Malone tunnetaan muun muassa hiteistään Circles, Rockstar ja Sunflower. Mies julkaisi kesällä neljännen studioalbuminsa Twelve Carat Toothache.

Lue myös: Post Malone kaatui keikallaan - kertoo onnettomuudesta sosiaalisessa mediassa

Lue myös: Post Malone odottaa kumppaninsa kanssa esikoistaan - 'On aika huolehtia kehostani ja läheisistäni'

Lähteet: Metro, NBC News

Kilpailut

Uusimmat