Kuva: Bengt Henriksson / Photorox

Klamydia valittiin Vuoden artistiksi - "Nyt nautitaan"

25.11.2022 11:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Klamydia on kiertänyt keikkalavoja yli 30 vuotta, myynyt valtavan määrän levyjä ja onnistunut kasvattamaan vankan fanijoukon.

Radiokanava SuomiRockin Eläköön SuomiRock! -äänestyksen Vuoden artisti -palkinnon on voittanut yleisöäänten perusteella Klamydia.

- No perkele! Kiitoksia kaikille äänestäjille, tämä maistuu makealta. Nyt nautitaan, laulaja Vesku Jokinen sanoo SuomiRockin haastattelussa. 

- 20 vuotiaana teki joka päivä keikkoja ja jos nykyään tekisi niin, niin alkaisi varmasti tuntumaan luissa ja ytimissä. Tällaiselle viisikymppiselle viikonloppukeikkailu maistuu hyvin, Jokinen jatkaa. 

Klamydia on kiertänyt keikkalavoja yli 30 vuotta, myynyt valtavan määrän levyjä ja onnistunut kasvattamaan vankan fanijoukon. 

- Meillä on bändissä erinomainen henki ja yhteistyö pelaa. Me tehdään sellaista musaa, josta me tykätään ja sitä on vielä kivaa tehdäkin. Kaikista biiseistä ollaan ylpeitä ja kyllä se meidän bändistäkin näkyy, laulaja Vesku Jokinen kertoi vuonna 2019 Voice.fi:n haastattelussa, kun yhtyeelle myönnettiin Eläköön SuomiRock! -gaalassa elämäntyöpalkinto. 

Voice.fi ja Radio SuomiRock ovat osa Bauer Mediaa. 

Lue myös: Klamydia julkaisi uutta musiikkia kesän kunniaksi - "Aina noustaan ylös ja mennään eteenpäin"

Lue myös: Klamydian sairastunut kitaristi ei toistaiseksi palaa keikoille - tilalle vaasalaisvahvistus

Kilpailut

Uusimmat