Kuva: AOP

Adele ei tunnistanut supertähteä keikallaan - julkaisi ihailevan päivityksen vasta konsertin jälkeen

28.11.2022 22:15 - Iiro Myllymäki

Adele kertoo olevansa iloinen, ettei tajunnut Shania Twainin istuvan keikalla.

Supertähti Adele, 34, esiintyy parhaillaan Las Vegasissa Weekends With Adele -nimisessä konserttisarjassaan. Keikat ovat vihdoin käynnistyneet sen jälkeen, kun Adele perui Vegas-konserttinsa alkuvuodesta vain päivän varoitusajalla.

Viimeisimmälle keikalle Adelea oli saapunut katsomaan toinen musiikin supertähti. Kantrimusiikin legenda Shania Twain, 57, istui konsertissa eturivissä, mutta Adele ei naista tunnistanut. Vasta keikan jälkeen Adele on noteerannut Twainin läsnäolon. Instagramin tarinoissaan jakamassa päivityksessä Adele sanoo olevansa iloinen, ettei tunnistanut Twainia keikan aikana.

”Luojan kiitos sinulla oli hattu päässä, Shania Twain. Olisin räjähtänyt, jos olisin nähnyt, että se olet sinä! Jumaloin sinua. En voi uskoa, että tulit katsomaan esitykseni”, Adele kirjoittaa.

Shania Twain (kuva: AOP)

Päivityksen kuvana on otos, jossa Adele on lavalla ja Twain istuu yleisössä eturivissä lierihattu päässään.

Shania Twain on etenkin 1990-luvulla mainetta niittänyt laulaja, joka on yhdistellyt urallaan kantria ja poppia. Hänen vuonna 1997 julkaisemansa Come on Over -albumi on yksi kaikkien aikojen myydyimmistä levyistä. Albumilta löytyvät muun muassa hitit That Don’t Impress Me Much ja Man! I Feel Like a Woman. Twain on palkittu muun muassa viidellä Grammy-palkinnolla.

Adelen oli tarkoitus aloittaa Las Vegas -keikkansa jo tammikuussa, mutta päivää ennen keikkojen alkamista hän ilmoitti peruvansa esiintymiset. Hän kertoi myöhemmin perusteluksi, ettei ollut tyytyväinen show’hun ja kaipasi jotain aidompaa ja intiimimpää.

Lue myös: Onko Adele mennyt naimisiin? Fanit bongasivat tähden somekuvasta mielenkiintoisen yksityiskohdan

Lue myös: Adele avautuu uransa kamalimmasta tilanteesta - "Minua nolotti"

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat