Kuva: Ville Juurikkala

Apocalyptican musiikki soi tämän hetken kuumimmassa hittisarjassa - "Upea juttu!"

01.12.2022 13:45 - Iiro Myllymäki

Apocalyptican versio Metallican Nothing Else Mattersista soi Netflix-hitti Wednesdayssa.

Apocalyptican musiikkia kuullaan Netflixin uudessa hittisarjassa Wednesday. Suomalaisen sellometalliyhtyeen versio Metallican Nothing Else Matters -kappaleesta soi sarjan kolmannessa jaksossa. Sarja perustuu The Addams Family -sarjan Wednesday-hahmon tarinaan.

Kohtauksessa sarjan nimihahmo Wednesday (Jenna Ortega) soittaa selloa. Apocalyptican Paavo Lötjönen on iloinen paitsi kappaleen käytöstä, myös sellon saamasta huomiosta sarjassa.

- Sello on nyt trendikäs! Upea juttu! Olimme hyvin yllättyneitä biisin mukanaolosta ja kuinka isoon rooliin tarinankerronnallisesti se oli asetettu kolmannen jakson loppukohtauksessa. Sellistitytöt ovat moderneja kapinallisia, Lötjönen kommentoi tiedotteessa.

Jenna Ortega tarttuu sellon varteen Wednesday-sarjassa. (kuva: AOP)

Apocalyptican Nothing Else Matters -versiointi on julkaistu vuonna 1998. Wednesday-sarjassa kuullaan musiikkia myös muun muassa The Rolling Stonesilta, Edith Piafilta ja Roy Orbisonilta.

Vastikään Helsingin Jäähallissa konsertin vetänyt ja sen jälkeen Japanissakin piipahtanut Apocalyptica nähdään Suomessa vielä ennen joulua yhdellä keikalla bändin noustessa John Smith Frozen -festivaalin lavalle tämän viikon lauantaina.

Wednesday on Tim Burtonin ohjaama sarja, joka on jo rikkonut Netflix-ennätyksen. Sarjasta tuli tuntimäärällä mitattuna katsotuin englanninkielinen Netflix-sarja ensimmäisen viikon aikaikkunalla.

Lue myös: Wednesday-fantasiasarja kiinnostaa Netflixissä - nousi palvelun katsotuimmaksi

Lue myös: Apocalyptican uudella kappaleella on mukana Black Sabbath -legenda

Lähde: Deadline

Kilpailut

Uusimmat