Kuva: AOP

Tarja Turunen kertoo väleistään Nightwishiin - muistelee myös ensimmäistä albumia

25.01.2023 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Nightwishin ensimmäinen albumi Angels Fall First julkaistiin hieman yli 25 vuotta sitten. Turunen muistelee albumin tekoa.

Artisti Tarja Turunen julkaisi uuden Best Of: Living The Dream -kokoelmalevyn. Turunen antoi levyn tiimoilta pitkän haastattelun Metal Hammer -julkaisulle, jossa puhui soolourastaan ja uudesta levystään.

Haastattelussa otettiin esille myös Turusen entinen yhtye Nightwish, josta hänet erotettiin vuonna 2005.

Nightwishin ensimmäinen albumi Angels Fall First julkaistiin hieman yli 25 vuotta sitten. Turunen muistelee albumin tekoa.

- Minulla on vieläkin siitä kultalevy seinällä. Sen piti olla aluksi toinen demo ja emme ajatelleet, että siitä tulee kokonainen albumi. Se oli todella jännittävää. Olimme nuoria ja kun kuuntelen itseäni siinä nyt, niin se on sietämätöntä! Haha, mutta jokaisen on aloitettava jostain.

Haastattelija myös kysyy, mitkä Turusen ja Nightwishin jäsenten välit ovat nykyään.

- Ainoa ihminen, jonka kanssa olen ollut yhteydessä, on Marko Hietala, mutta hän ei ole enää bändissä. Lauloimme yhdessä muutama vuosi sitten ja olemme lähetelleet sähköposteja, Turunen sanoo.

- Kaikki on hyvin, mutta en ole muuten yhteydessä bändin kanssa. Kaikki se kuoli kauan sitten. Tuomas Holopaiselle kirjoitin viestin, kun hänen isänsä menehtyi. Toivon, että he kaikki ovat onnellisia ja minulla ei ole mitään hampaankolossa. 

Lue myös: Tarja Turunen puhuu hänen ja Floor Jansenin väleistä - "Olemme metallisiskoja"

Lue myös: Tarja Turunen kokosi soolouransa parhaat kappaleet - "Tämä on ollut unelma"

Lähde: Metal Hammer

Kilpailut

Uusimmat