Kuva: AOP

Tarja Turunen kokosi soolouransa parhaat kappaleet - "Tämä on ollut unelma"

04.12.2022 11:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Albumilla kuullaan myös yksi uusi kappale nimeltä Eye Of The Storm sekä ennen julkaisematon konserttitaltiointi Circus Life.

Laulaja Tarja Turunen, 45, julkaisi uuden Best Of: Living The Dream -kokoelmalevyn.

Kokoelma on Turusen ensimmäinen parhaista paloista koostuva albumi ja se juhlistaa Suomen menestyneimpiin artisteihin lukeutuvan laulajan 15-vuotista soolouraa.

Levyllä kuullaan Tarjan suosituimpia kappaleita hänen kuudelta studioalbumiltaan, My Winter StormWhat Lies Beneath, Colours in the DarkThe Brightest Void, The Shadow Self ja In The Raw sekä artistin itse poimimia suosikkeja soolouran varrelta.

- Niin paljon kauniita hetkiä, uskomatonta. On ollut unelma koota tämä kokoelma. Ja toivon todella, että nautitte tästä yhtä paljon kuin minä sitä tehdessäni, Turunen sanoo

Albumilla kuullaan myös yksi uusi kappale nimeltä Eye Of The Storm sekä ennen julkaisematon konserttitaltiointi Circus Life.

-  Kappaleeseen liittyy syvä päättymisen tunne. Siihen on vaikuttanut kaksi hyvin tärkeää maata elämässäni, Suomi ja Argentiina. Tuohon aikaan elämässäni etsin paikkaani tässä maailmassa, mihin kuulun ihmisenä ja yksilönä, Turunen kommentoi Eye of The Storm -kappaletta.

Turunen nousi tunnetuksi Nightwish-yhtyeen laulajana. Hänet erotettiin yhtyeestä vuonna 2005.

Lue myös: Tarja Turunen julkaisi tunnelmallista konemusiikkia - tulevalla levyllä mukana huippuvieraita

Lue myös: Tarja Turunen puhuu hänen ja Floor Jansenin väleistä - "Olemme metallisiskoja"

Kilpailut

Uusimmat