Kuva: Toni Lund

Lauri Tähkä kahmi eniten Iskelmä Gaalan ehdokkuuksia

01.02.2023 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kaikki palkinnot jaetaan livenä Iskelmä Gaalassa perjantaina 17. helmikuuta. Lipunmyynti on jo hyvässä vauhdissa.

Vuoden 2023 Iskelmä Gaalan yleisöäänestyksellä valitut palkintoehdokkaat ovat selvillä. Äänestyksessä iskelmäkansan ehdoton kestosuosikki, Lauri Tähkä, kahmi eniten ehdokkuuksia. Tähkä kurkottelee Vuoden iskelmä -kategoriassa voittoa jopa kahden kappaleen voimin, kun äänestäjien mielestä sekä Kaikella on tarkoitus että Nukkuvat aamut ansaitsisivat tulla palkituiksi vuoden parhaana iskelmäkappaleena.

Tämän lisäksi Tähkällä on mahdollisuus päästä pokkaamaan voitot myös Vuoden albumi -, Vuoden miesartisti - sekä Vuoden viihdyttäjä -kategorioista, joissa hän niin ikään on ehdolla.

Muita useamman kuin kahden palkintokategorian ehdokkuuksia nappasivat Haloo Helsinki!, Olli Halonen, Portion Boys, Samu Haber, Vesterinen Yhtyeineen ja Viivi.

Iskelmän kotisivuilla yli 20 000 äänestäjää kävi antamassa äänensä muun muassa omille lempiartisteilleen-, yhtyeilleen ja -kappaleilleen.

- Iskelmä Gaala on koko kansan juhla, koska siellä palkitaan yleisön äänestämiä voittajia, Radio Iskelmän ohjelmapäällikkö Ari Ojala sanoo.

Kaikki palkinnot jaetaan livenä Iskelmä Gaalassa perjantaina 17. helmikuuta. Lipunmyynti on jo hyvässä vauhdissa ja ylittää jo tässä vaiheessa koko viime vuoden 6 000 hengen yleisömäärän.

Voit katsoa kaikki ehdokkaat täältä. 

Iskelmä Gaalassa on tarjolla ainutlaatuisen kova kattaus kotimaisia huippuartisteja. Lavalle nousevat Lauri Tähkä & Revohka, Samu Haber, Bess, Portion Boys, JVG, Erin, Reino Nordin, Arttu Wiskari, Jannika B, Tero Vesterinen, Juha Tapio, Olli Halonen sekä Viivi ja Robin Packalen.

Yleisöäänestyksen palkintojen lisäksi gaalassa jaetaan Iskelmän toimituksesta koostuvan raadin valitsema Pro Iskelmä -palkinto sekä Teoston vuoden musiikintekijä -palkinto.

Liput Iskelmä Gaalaan löydät täältä. 

Voice.fi ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa. 

Lue myös: Iskelmä Gaalaa juhlitaan ensi helmikuussa - mukana muun muassa Lauri Tähkä ja Samu Haber

Lue myös: Iskelmä Gaala täydentää ohjelmistoaan - mukaan muun muassa Arttu Wiskari

Kilpailut

Uusimmat