Kuva: AOP / AOP

The Weeknd ja Ariana Grande yhdistivät voimansa - supertähdet laittoivat The Weekndin hittibiisin uuteen uskoon

27.02.2023 17:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Kaksikko on tehnyt aiemminkin musiikkia yhdessä. Nyt yhdestä The Weekndin suosituimmista kappaleista on tehty remix-versio yhdessä Granden kanssa.

Supertähti The Weekndin, 33, kappale Die For You on kerännyt Spotifyssä yli miljardi kuuntelukertaa ja se on kirkkaasti yksi artistin suosituimmista biiseistä. Suosikkikappale löytyy vuonna 2016 julkaistulta albumilta Starboy. Nyt hittibiisistä on julkaistu remix-versio, jossa feattaa yksi musiikkimaailman kovimmista nimistä: Ariana Grande, 29.

Kyseessä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun kaksikko tekee yhdessä musiikkia. Esimerkiksi The Weekndin hittibiisistä Save Your Tears on tehty aiemmin remix-versio Granden kanssa ja kyseinen kappale onkin kerännyt yli miljardi kuuntelukertaa Spotifyssa. 

Myös Granden kahdelta albumilta löytyy The Weekndin kanssa tehtyjä yhteisbiisejä. Granden kappaleet Love Me Harder ja Off the Table ovat myös keränneet huimia lukuja Spotifyssa, joten uudelle remix-versiolle onkin ennustettavissa jälleen suurta suosiota. 

Voit kuunnella biisin alta tai painamalla tästä.

Lue myös: The Weekndin voittokulku jatkuu - jättihitistä tuli Spotifyn kaikkien aikojen striimatuin biisi

Lue myös: Supertähti The Weeknd saapuu Tallinnaan stadionkiertueellaan

Lue myös: Ariana Grande julkaisi yhteiskuvan aviomiehensä kanssa - fanit ihastelevat

Kilpailut

Uusimmat