Kuva: AOP

Vihasiko Chester Bennington Linkin Parkin hittikappaletta? Bänditoveri kertoo

07.03.2023 21:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Spotifyssa In The End -kappaletta on kuunneltu lähes 1,5 miljardia kertaa. YouTubessa luku on sama.

Linkin Park on myynyt maailmanlaajuisesti arvioiden mukaan 70-100 miljonaa albumia. Yhtyeen ura ampaisi valtavaan nousuun jo heti Hybrid Theory -esikoislevyn myötä, jota on myyty maailmanlaajuisesti yli 20 miljoonaa kappaletta. 

Levyltä löytyy valtavaksi hitiksi muodostunut In The End -kappale, josta edesmennyt laulaja Chester Bennington antoi ristiriitaisen kommentin vuonna 2013. Tämän jälkeen monet fanit luulivat, että Bennington ei pidä kappaleesta.

- En ollut koskaan kappaleen fani enkä halunnut, että se päätyy levylle... Bennington sanoi V Music -julkaisun haastattelussa. Lopulta mies hieman muutti sanomaansa.

- En tosin ehkä tiennyt silloin, mistä puhuin, joten annoin lahjakkaiden ihmisten valita kappaleet levylle. Pakko sanoa, että rakastan In The Endia ja se on hieno biisi. Nyt tajuan, kuinka hieno kappale se on, mutta en nähnyt sitä aluksi. 

Helmikuussa 2023 Benningtonin yhtyetoveri Mike Shinoda kommentoi Benningtonin suhdetta In The Endiin.

- Ei hän vihannut sitä. Se on väärinkäsitys. Hän rakasti raskasta musiikkia ja kun kappale valittiin singleksi, hän oli asian kanssa sujut. Se ei vain ollut biisi, jonka hän olisi itse valinnut, Shinoda sanoi The Howard Stern Show -ohjelman haastattelussa. 

Spotifyssa In The End -kappaletta on kuunneltu lähes 1,5 miljardia kertaa. YouTubessa luku on sama. 

Lue myös: Linkin Park julkaisi ennenkuulemattoman kappaleen - laulajana edesmennyt Chester Bennington

Lue myös: Blind Channelia verrataan toistuvasti Linkin Parkiin - nyt jenkkiyhtyeen tähti täräytti näkemyksensä

Lähde: Loudwire

Kilpailut

Uusimmat