Kuva: AOP

Paul Stanley ei halua esiintyä Kissin alkuperäisten jäsenten kanssa - "Meitä olisi voitu kutsua nimellä Piss"

08.03.2023 15:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Stanley muistelee haastattelussa Rock & Roll Hall Of Fame -tilaisuutta, jossa Kiss otettiin osaksi kunniagalleriaa.

Vuonna 2014 Kissin alkuperäinen nelikko, eli Gene Simmons, Paul Stanley, Peter Criss sekä Ace Frehley valittiin Rock & Roll Hall Of Fame -kunniagalleriaan. Yhtye ei kuitenkaan esiintynyt tilaisuudessa, vaikka usein niin tehdään.

The Howard Stern Show -ohjelman haastattelussa Paul Stanley sanoo, että Rock & Roll Hall Of Fame halusi, että alkuperäiset jäsenet olisivat esiintyneet yhdessä. Stanleyn mielestä bändi olisi silloin kuulostanut joltain aivan muulta kuin Kissiltä. 

- He olivat aika vaativia, mutta se olisi saanut ihmiset hämmentymään. Jos olisit nähnyt lavalla ihmiset, jotka näyttävät Kissiltä, mutta kuulostavat siltä, mitä olisi ollut luvassa, meitä olisi voitu kutsua nimellä Piss.

Nykyiset jäsenet, rumpali Eric Singer sekä kitaristi Tommy Thayer, eivät saaneet kutsua kunniagalleriaan. Stanley kehuu, että nykyinen bändi on sellainen, josta hän on aina unelmoinut. 

- Olemme todella ylpeitä nykyisestä kokoonpanosta ja tämä on ollut Kiss 20 vuoden ajan. Tämä on se bändi, joka on kantanut lippua ja nostanut yhtyeen seuraavalle tasolle. Tämä on se yhtye, josta olen aina unelmoinut. 

Kiss on tällä hetkellä jäähyväiskiertueella ja viimeiset konsertit järjestetään New Yorkissa, Madison Square Garden -areenalla vuoden lopussa. 

Voit katsoa osan haastattelusta alta tai tästä.

Lue myös: Kissin jäähyväiskiertue huipentuu historialliseen paikkaan: "Kaupunkiin, josta kaikki alkoi"

Lue myös: Yksi bändi otti Panteran paikan metallimusiikissa, sanoo entinen Megadeth-basisti

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat