Kuva: AOP

Iron Maidenin entinen laulaja on saanut sydänkohtauksen

27.03.2023 11:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Blaze Bayley aloitti laulajauransa Wolfsbane-yhtyeessä ja siirtyi Iron Maidenin laulajaksi vuonna 1994.

Iron Maiden -yhtyeessä 1990-luvulla laulanut Blaze Bayley, 59, on saanut sydänkohtauksen. Bayleyn sosiaalisen median kanavilla tiedotetaan, että tilanne on onneksi vakaa ja laulaja odottaa tietoja, kuinka hoito jatkuu.

"Joudumme ilmoittamaan, että Blaze sai sydänkohtauksen eilen illalla kotonaan ja on nyt sairaalassa odottaen uutisia tulevaisuuden leikkauksesta ja hoidosta. Hän on hyvällä tuulella tilanteeseen nähden, mutta pettynyt, kun joutuu siirtämään keikkojaan maalis- ja huhtikuussa."

Bayleyn managerit sanovat myös tiedotteeessa, että nyt tärkeintä on odottaa, kuinka Blaze toipuu.

"Toivotetaan kaikki hänelle pikaista toipumista. Blaze kaipaa teitä eikä malta odottaa, että on jälleen täysissä voimissaan ja näkee teidät kaikki".

Bayley aloitti laulajauransa Wolfsbane-yhtyeessä ja siirtyi Iron Maidenin laulajaksi vuonna 1994, kun Bruce Dickinson erosi yhtyeestä. Bayleyn komennus legendaarisessa brittibändissä kesti kahden albumin verran: The X Factor julkaistiin vuonna 1995 ja Virtual XI vuonna 1998.

2000-luvulla Bayley on tehnyt useita sooloalbumeita sekä kiertänyt tehokkaasti tellusta ympäri. Hän esittää kiertueillaan edelleenkin Maiden-materiaalia.

 

Lue myös: Steve Harrisilla kiireinen viikonloppu Suomessa - ensin soolobändikeikka, sitten Iron Maiden -konsertit

Lue myös: Rock And Roll Hall Of Fame -ehdokkaat julki - pääsekö Iron Maiden kunniagalleriaan?

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat