Kuva: AOP

Metallica teki hyvää ja lahjoitti valtavan summan myrskyn tuhoamille alueille

05.04.2023 11:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Metallican perustama All Within My Hands -organisaatio tarjosi rahaa kolmelle eri taholle, jotka auttavat myrskytuhoissa kärsineitä ihmisiä.

Metallican perustama All Within My Hands -hyväntekeväisyysorganisaatio tarjoaa ruoka- ja kriisiapua. Organisaatioon on kerätty rahaa muun muassa hyväntekeväisyyskeikoilla ja viime joulukuussa yhtye sai kerättyä tempauksellaan noin kolme miljoonaa dollaria. Voit lukea lisää täältä. 

Nyt Blabbermouth-sivusto uutisoi, että All Within My Hands on lahjoittanut 150 000 dollaria, eli noin 137 000 euroa, kolmelle eri taholle, jotka auttavat sääolosuhteiden tuhoamia alueita Yhdysvalloissa.

Esimerkiksi Mississippissä ja Alabamassa valtavat myrskyt ja tornadot ovat tuhonneet viime aikoina paikallisia asuinalueita. Monet ihmiset ovat menettäneet jopa kotejaan. 

Metallicalla on jo vuosia ollut tapana tehdä hyvää. Esimerkiksi vuonna 2018 Metallica antoi kiertueellaan osan lipputuloista paikallisille hyväntekeväisyysjärjestöille. Suomessa yhtye lahjoitti 25 000 euroa Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry:lle.

Metallican uusi studioalbumi 72 Seasons julkaistaan 14. huhtikuuta. Levyn nimikkokappale julkaistiin viime perjantaina.

Jos video ei näy, katso se täältä. 

Lue myös: Metallica on Sammy Hagarille velkaa 200 dollaria - laulaja kertoo syyn

Lue myös: Metallisuuruus Metallica keräsi valtavan potin hyväntekeväisyyteen

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat