Kuva: Anna Myyryläinen

Stam1na soittaa syksyllä Helsingin jäähallissa Black Box -keikan - mukana kolme lämmittelijäbändiä

23.05.2023 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

- Stam1na säveltää usein boksin ulkopuolelta, mutta esiinnymme tiukasti sisäpuolella! Syksyn kiertueesta tulee monella mittakaavalla yhtyeemme suurin ja näyttävin. Helsingin keikka tulee olemaan se isoin ja lesoin, yhtye kertoo.

Uransa kymmenennen albumin syksyllä julkaiseva metalliyhtye Stam1na esiintyy Helsingin Jäähallin Black Boxissa perjantaina 3. marraskuuta.

Stam1nan lisäksi Jäähallin lauteilla tullaan näkemään kolme lämmittelijäbändiä, joista on julkistettu jo ruotsalainen Corroded sekä ensimmäistä kertaa Suomessa vieraileva hollantilainen Dear Mother. Illan neljäs esiintyjä paljastetaan myöhemmin.

Stam1na on yksi Suomen tunnetuimmista metalliyhtyeistä ja se on niittänyt mainetta myös ulkomailla. Yhtye on voittanut urallaan muun muassa viisi Emma-palkintoa ja saanut lukuisia kulta- ja platinalevyjä.

Lemin oma metalliylpeys julkaisee uransa kymmenennen albumin X 29. syyskuuta. 

- Stam1na säveltää usein boksin ulkopuolelta, mutta esiinnymme tiukasti sisäpuolella! Syksyn kiertueesta tulee monella mittakaavalla yhtyeemme suurin ja näyttävin. Helsingin keikka tulee olemaan se isoin ja lesoin, yhtye kertoo.

Janne Joutsenniemen tuottamalta albumilta on jo ilmestynyt Vereen piirretty viiva -niminen single.

- Kyseessä on reipas, menevä ja melodinen kappale, joka ylistää metalliveljeyttä tai -sisaruutta. Rumpalimme sanoi, että biisi kuulostaa siltä, että Kaikka on laittanut lippiksen väärinpäin ja alkanut skeittamaan, biisin säveltänyt basisti Kai-Pekka Kangasmäki kertoi vastikään Voice.fi:n haastattelussa.

Lue myös: Stam1nan musiikki kelpaa myös ulkomailla - yhtyeen basisti kertoo, millainen vastaanotto oli Japanissa

Lue myös: Stam1nan tarina julkaistaan kirjana - "Kertoo enemmän kuin pelkkä historiikki"

Kilpailut

Uusimmat