Kuva: AOP / Ville Honkonen

Antti Tuisku esiintyi viimeistä kertaa - koskettavat kuvat julki

10.07.2023 15:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Tuisku jakoi Instagram-sivullaan koskettavia kuvia viimeisestä esiintymisestään.

Artisti Antti Tuisku, 39, esiintyi viime lauantaina Ruisrockissa ja kyseessä oli poptähden viimeinen keikka. Nyt Tuisku aikoo vetäytyä artistiuraltaan. 

Tuisku jakoi Instagram-sivullaan koskettavia kuvia viimeisestä esiintymisestään.

"Kiitos", artisti kirjoittaa lyhyesti sydänhymiön saattelemana. 

Näet koskettavat kuvat alta tai tästä. 

Ennen keikkaa Tuisku pohti uraansa sosiaalisessa mediassa. Tuisku sanoi olevansa ylpeä siitä, miten hän käsitteli elämäänsä kaiken kiireen keskellä.

"Tänään se päättyy, vajaa 20 vuotta kestänyt laulajan urani. Elämänvaihe, joka on koulinut minusta sen ihmisen, joka olen tänä päivänä. Joku muu osaa arvioida sitä paremmin kuin minä itse, mutta hymyilen kun katson peiliin; "selvisit monista kuopista, säilytit lapsen innon ja uteliaisuuden loppuun asti ja muodostit lukemattomia äärimmäisen merkityksellisiä ihmissuhteita, jotka jäävät elämään ja ennen kaikkea- osasit nauttia ihmisistä, musiikista ja vuorovaikutuksesta täysillä loppuun asti". Se on paljon se."

Näet koko julkaisun alta tai tästä. 

Tuisku kertoi maaliskuussa Aamulehdelle, millaisia suunnitelmia hänellä siintää tulevaisuudessa. Hän painotti, että paluuta musiikkiuran pariin ei ole ainakaan pitkään aikaan tiedossa.

- Kyllä minä olen nyt lopettamassa ihan oikeasti. Ihmisillä on ollut tästä ristiriitaista tietoa ja ymmärränkin sen, koska on puhuttu tauosta. En aio lyödä vetoa kenenkään kanssa siitä, että enkö voisi joskus palata. Mutta jos hypoteettisesti joskus palaisin takaisin estradeille, siihen tulisi menemään vuosia. Minulla on ollut jo pitkään olo, että haluan katsoa, mitä elämän muilla osa-alueilla on minulle annettavana, Tuisku pohti.

Tuisku on viime vuosina opiskellut hyvinvointialalla. Hän valmistui vuonna 2019 Varalan urheiluopistosta liikuntaneuvojaksi ja viime vuonna Helsingin psykoterapiainstituutista ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi. 

- Aktiivisen artistiurani jälkeen ajatukseni ovat terapiatyössä ja valmentamisessa. Olen tätä nykyä osakkaana hyvinvointi- ja mielenterveysalan start up -yrityksessä. Alan syksyn tienoilla jakaa siellä omaa asiantuntijuuttani ja osaamistani. Siirryn myös pysyvästi Espanjan kamaralle. Kotini on ollut Espanjassa jo viisi vuotta, Tuisku kertoi.

Lue myös: Antti Tuisku julkaisi yhteiskappaleen Käärijän kanssa: "Loimme historian vastuullisimman juomalaulun"

Lue myös: AL: Antti Tuisku jättää Suomen taakseen - "Kyllä minä olen lopettamassa ihan oikeasti"

Kilpailut

Uusimmat