Kuva: AOP

Roger Waters nauhoittaa uudelleen Pink Floydin klassikkoalbumin - maistiaisia julki

27.08.2023 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Pink Floyd julkaisi The Dark Side of the Moon -levyn alun perin vuonna 1973.

Pink Floyd -legenda Roger Waters aikoo julkaista The Dark Side Of The Moon -klassikkolevyn uudelleennauhoitettuna. The Dark Side Of The Moon Redux -niminen kokonaisuus julkaistaan 6. lokakuuta. Levyltä saatiin nyt maistiaisiksi Time-kappale. 

Viime kuussa Waters puhui tulevasta tekeleestään ja julkaisi Money-kappaleesta uudelleennauhoitetun version. The Dark Side Of The Moon Redux on kokonaan Watersin oma projekti eikä siinä ole mukana muita Pink Floyd -jäseniä. 

- Olimme nuoria, kun alun perin nauhoitimme levyn Pink Floydin kanssa. Nyt kun katsot maailmaa ympärillämme, viesti ei ole muuttunut. Ajattelin, että nyt 80-vuotiaana tietynlainen iän tuoma viisuus voi tuoda uusia ulottuvuuksia.

- Kun alun perin ehdotin tätä bändilleni, niin ajattelimme vain olevamme sekaisin. Lopulta pohdimme asiaa pitkään ja mietimme, että juuri sen takia tämä täytyy tehdä. 

Pink Floyd julkaisi The Dark Side of the Moon -levyn alun perin vuonna 1973. Albumista kasvoi yksi rock-historian merkittävimmistä levyistä ja se on yksi maailman kaikkien aikojen myydyimmistä levyistä. 

Voit kuunnella uudet versiot Money- ja Time-kappaleista alta.

Jos video ei näy, katso se täältä. 

Jos video ei näy, katso se täältä. 

Lue myös: Pink Floydin johtohahmot tuskin palaavat enää yhteen - "Se olisi v*tun kamalaa"

Lue myös: Pink Floyd julkaisi uutta musiikkia 28 vuoden tauon jälkeen - yhtye osoittaa tukensa Ukrainalle

Lähde: Rolling Stone

Kilpailut

Uusimmat