Kuva: Sakara Records / Handout

Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus -yhtyeessä muutoksia - erotettu rumpali kertoo, mitä tapahtui

17.11.2023 15:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Seppo Pohjolainen soitti yhtyeessä vuodesta 1996 lähtien.

Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus ilmoitti vastikään jäsenmuutoksista.

Yhtyeen yhteistyö rumpali Seppo Pohjolaisen kanssa nimittäin päättyi. Pohjolainen on ollut mukana bändissä vuodesta 1996 lähtien.

"Pitkäaikainen yhteistyö rumpalimme Seppo Pohjolaisen kanssa päättyi tänään. Toivotamme Sepolle kaikkea hyvää ja kiitämme menneistä yhteisistä vuosista", lyhyessä tiedotteessa todetaan. Syitä päätöksen taustalla ei sen enempää avata.

Pohjolainen kertoo omalla Facebook-sivullaan, että hänet erotettiin yhtyeestä. Ensin Pohjolainen kiittää saamastaan tuesta ja kertoo sen jälkeen, kuinka asiat etenivät.

"Olen yhtä järkyttynyt kuin tekin tämän illan tapahtumista", Pohjolainen sanoo.

"Innoissani menin ABC:lle bänditapaamiseen, joka oli kutsuttu koolle. Ajattelin, että josko vihdoin aloittaisimme uuden levyn teon Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus -yhtyeen kanssa. Mutta sitten tulikin isku päin kasvoja ja olinkin erotettu bändistä. Kyllä tästä toivutaan, mutta aikaa se vie", muusikko jatkaa.

Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus perustettiin vuonna 1996. Bändin maine kasvoi pikkuhiljaa, kunnes vuonna 2002 julkaistu kolmas albumi Rajaportti nosti yhtyeen suuremman yleisön tietoisuuteen. Levyltä muistetaan varsinkin hittisinglet Surupuku ja Lumessakahlaajat.

Lue myös: Leevi and the Leavings -klassikot raikaavat ympäri Suomen - solistina Timo Rautiainen

Lue myös: Muusikko Timo Rautiainen täytti 60 vuotta

Kilpailut

Uusimmat