Tässäkö on rockin uusi superbändi?

25.11.2009 10:37 -

Tuottaja Kevin Shirley on nostattanut blogikirjoituksellaan hurjat spekulaatiot koskien uutta legendakitaristien muodostamaa superbändiä. Yhtyeessä saatettaisiin huhujen mukaan nähdä Led Zeppelinin Jimmy Page, Aerosmithin Joe Perry ja Brad Whitford sekä Eric Clapton.

Shirley kirjoittaa äänittäneensä hiljattain Aerosmith-miehiä, Perryä ja Whitfordia. Studiosessioihin ottivat osaa Zeppelin-kepittäjä Page ja legendaarinen Eric Clapton. Tuottaja kertoo, että Page on työstänyt lähiaikoina materiaalia myös useiden muiden virtuoosien kanssa. Shirley intoilee, että keväällä lisä-äänityksiä tekevä kokoonpano tulee olemaan yksi kaikkien aikojen jännittävämmistä superbändeistä.

Tuottajan blogiteksti nostatti mediassa niin nopeasti kohua, että mies kiirehti eilen illalla hillitsemään lisätietoa janoavia faneja. Shirley kuitenkin myöntää, että luvassa on jotain uutta ja mielenkiintoista. Tuottaja painottaa, että bändissä tulee olemaan neljä kitaristia, mutta ei kiistä, etteikö tuleva kohukokoonpano mahdollisesti koostuisi neljästä mainitusta virtuoosista.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat