Kesäbiisi synnytti alastonkuvakohun: Stigin tähdittämä biisi ilmestyy huomenna

21.04.2015 17:30 - Senni Loikala

Nimekkään artistijoukon yhteistyönä syntynyt Kesä yössä -kappale sai vahingossa kohujulkisuutta.

Mistä tietää, että kesä lähestyy? Tietysti siitä, että maan virallista kesähittiä etsivät Voicen kesähitti -kilpailu käynnistyy. Lähestyvän kilpailun kunniaksi Voicen iltojen Oku Luukkainen päätti jälleen koota ympärilleen oman dream teaminsa ja tehdä heidän kanssaan oman kesäbiisinsä, jota kuuntelemalla voi jo nyt alkaa odottaa kesähelteitä ja eeppisiä festariviikonloppuja.

Luukkaisen tiimiin liittyivät Stig, Brädi sekä Setä Tamu ja Kuningas Pähkinä. Kappaleen tuotti Millionaire Men -duo, joka biisintekemisen lisäksi ottivat vastuulleen ryhmän muonittamisen.

- Millionaire Menin jätkät tekivät kalakeiton, johon he olivat käyneet paljain käsin nostamassa lohta Tenojoesta. Se oli hieno hetki, kun syötiin kimpassa kalakeittoa ja sitten mentiin taas äänittämään, Oku Luukkainen kertoo.

Alla Luukkaisen Instagramissa julkaisema kuva Stigistä kesähittitunnelmissa.

Myös Brädi odottaa kesän rantakelejä.

Yläasteen laulukokeet pohjana

Kesä yössä -kappaletta varten Luukkaisen täytyi hypätä juontajan mikrofoninsa takaa hieman erilaisiin hommiin. Tarkoituksena oli, että hän olisi räpännyt biisissä, mutta hän päätyikin laulamaan.

- Kaikkein jännittävintä on se, etten minä osaa hirveän hyvin laulaa. Vedin yläasteen laulukokeessa Jaakko kullan ja sain arvosanaksi kahdeksan puoli, että siinä mielessä pohjat olivat kunnossa, Luukkainen vitsailee.

Jotta Luukkaisen osuus saatiin purkkiin, vaati se 25 ottoa. Alussa muusikkokaverit puistelivat päitään kuullessaan toverinsa äänessä studiomikrofonin edessä.

- Kun ensimmäisen kerran lauloin studiolla, niin näin Brädin ja Kuningas Pähkinän ilmeissä pientä epätoivoakin. Eivät he olleet varmoja, mitä tästä tulee. Mutta kyllä me selvisimme, vakuuttaa Luukkainen.

Äidin reaktio alastonkuvaan jännitti

Voicen kesähittiä varten otettiin myös kuvia, joissa Luukkainen nähdään aataminasussa pelkkä saunakiulu sukukalleuksiensa peittona. Otos aiheutti monissa hilpeyttä ja myös Seiska-lehti uutisoi suosikkijuontajan alastonkuvasta. Lue juttu täältä.

- Olin aika yllättynyt huomiosta, koska olen sen tyyppisiä kuvia pistänyt sosiaaliseen mediaan aiemminkin. Mutta tämä herätti tunteita ihmisissä. Törmäsin netissä jopa kommentteihin, joissa vartaloani kehuttiin. Se on todella mukavaa. Tämän takia on treenattu, Luukkainen kertoo.

- Vähän vaan jännitti, mitä äiti sanoo. Hän sanoi, että on nähnyt synnytyslaitoksella vielä enemmänkin.

Katso hauska making off -video kappaleenteosta alta.

Viime vuonna Luukkainen teki kesähitin Uniikin, Tuomas Kauhasen ja Lord Estin kanssa. Katso Kesä kunnossa -biisin musiikkivideo alta.


Uusin kappale on kuitenkin erilainen kuin Kesä kunnossa. Luukkainen kuvailee Kesä yössä -biisiä edeltäjäänsä mystisemmäksi ja syvällisemmäksi.

- Edellinenkin oli hyvä, mutta ei näitä voi verrata; tässä ovat kuin Ferrari ja Bemari vierekkäin.

Kesä yössä -biisi tulee ensisoittoon Voicen illassa keskiviikkona 22. huhtikuuta ja starttaa Voicen legendaarisen kesähittiäänestyksen. Samasta päivästä lähtien kappale on kuultavissa myös Spotifyssa sekä iTunesissa.

Kuuntele biisi Spotifystä tästä: https://open.spotify.com/track/5mQDcmhVStcWm14P7bqQLU

iTunesista löydät sen tästä: https://itunes.apple.com/fi/album/kesa-yossa-single/id985659254
Kilpailut

Uusimmat