Darude The Voicelle: Sandstorm sai kokonaisen stadionin liikkumaan paikaltaan!

17.08.2015 14:45 - Mika Parikka

Daruden Sandstorm nauttii edelleen jättisuosiota Yhdysvalloissa, varsinkin erilaisissa urheilutapahtumissa. 

Daruden Sandstorm on uskomattoman menestynyt kappale ympäri maailmaa. Se soi edelleen aktiivisesti varsinkin Yhdysvalloissa useissa eri urheilutapahtumissa tunnelmankohottajana. 

Darude, eli Ville Virtanen kävi perjantaina 14. elokuuta The Voicen Ensireaktiossa vieraana, ja avasi aivan hullulta kuulostavaa tarinaa siitä, että Yhydsvalloissa eräs urheilustadion olisi liikkunut sijioltaan, kun 80 000 tuhatta ihmistä pomppivat Sandstormin tahtiin.

Sandstorm soi yliopistojoukkue South Caroline Gamecocksin sisääntulokappaleena. Joukkue pelaa yliopistosarjassa amerikkalaista jalkapalloa. Miltä miehestä tuntuu katsoa, kun kymmenet tuhannet riehuvat kappaleen tahtiin, ja menevät pähkinöiksi ja banaaneiksi?

- En oikein osaa sanoa mitään siihen, mielettömän siistiä tottakai! Haluaisin tietenkin olla siellä itse mukana kokemassa sen kaiken. En voi vahvistaa mitään, mutta nyt väitetään, että yhtä stadionia jouduttiin vahvistamaan sen takia, että jengi pomppi Sandstormia niin kovaa, Darude nauraa.

- Se stadioni alkoi ikään kuin liikkumaan tai jotain, minä en muuten keksi tätä omasta päästäni! Siitä löytyy kyllä googlaamalla tietoa, hyväntuulinen mies kertoo. 

Kun katsoo videomateriaalia paikanpäältä, voi tarinan uskoa helposti todeksi. Katso pari esimerkkiä alta:


Arvostele Daruden uusi kappale Moments täältä

Lue myös: Darude julkaisee uuden albumin 8 vuoden tauon jälkeen

Kilpailut

Uusimmat