Maija Vilkkumaa tekee paluun - uusi albumi julkaistaan syyskuussa

27.08.2015 08:04 - Reija Saarinen

Maija Vilkkumaa julkaisee uuden levyn viiden vuoden tauon jälkeen.

Maija Vilkkumaa julkaisee viiden vuoden tauon jälkeen uuden albumin. Perjantaina 18 syyskuuta julkaistavasta Aja!-albumista saatiin esimakua keväällä Lissu ja mä -singlen myötä ja perjantaina 11. syyskuuta julkaistaan uusi Kissavideoita-single. Maija on säveltänyt ja sanoittanut levyn kappaleet itse ja albumin mielenkiintoisesta ja tuoreesta tuotannosta vastaa Hank Solo (SANNI, Kasmir).

Maija Vilkkumaa juhlistaa levyn julkaisua ainutlaatuisella keikalla 18.9. Poikkeuksellisesti keikkapaikka on salainen ja se selviää lipun ostaneille vasta samana päivänä klo 19.30 Vallillan ammattikoululla.

- Aloin suunnitella Aja!-esitystä jo keväällä 2014, kun uusia biisejä oli syntynyt vasta muutama. Halusin tehdä konsertin, joka venyttää konsertin rajoja, käyttää musiikin lisäksi visuaalisia ja teatterin keinoja. Emme kerro yleisölle etukäteen, missä konsertti pidetään, he saavat tietoonsa vain paikan, josta heidät haetaan. Mieltälaajentava rock'n'roll-karnevaali, siihen tähdätään, kertoo Maija Vilkkumaa.

Maija Vilkkumaa on mukana Vain elämää -ohjelmassa, joka alkaa Nelosella perjantaina 18.9.

Kilpailut

Uusimmat