Kuva: YouTube

Muistatko @junkmail-yhtyeen? Onko comeback mahdollinen?

09.10.2015 16:25 - Mikko Räsänen

Saako retrobuumi myös 2005 hajonneen @junkmail-yhtyeen palaamaan vielä keikkalavoille?

Helsinkiläinen @junkmail-yhtye tuli yleisölle tutuksi 2003, kun yhtyeen Ei koskaan enää -single nousi hetkessä Kiss FM:n top30-listan kärkeen ja myös piti ykkössijaa hallussaan jonkun aikaa. Yhtyeen tarina jäi kuitenkin muutamasta hitistä huolimatta lyhyeksi, sillä kahden albumin jälkeen bändi lopetti toimintansa jo vuonna 2005.

Viime vuosina Suomessa on ollut vallalla kova retrobuumi. Monet 90-luvun dance-yhtyeet ovat tehneet näyttäviä paluita ja 2000-luvun alun yhtyeenä voisi nostalgiaa janoava yleisö haluta myös @junkmailin takaisin lavoille. Bändin kysynnän on huomannut myös Voicen Retroperjantaita juontava Oku Luukkainen.

- Aika monet ovat viime kuukausien aikana toivoneet @junkmailin musiikkia ohjelmaan. Tänään toive vihdoin toteutetaan ja @junkmail tekee debyyttinsä illan Retroperjantai-lähetyksessä.

Voice tavoitti myös @junkmailin O;D:n eli Ossi Jaalan (kuvassa keskellä) ja kysyi, tuleeko yhtye palaamaan keikkalavoillekin vielä joskus.

- Ei tule. Bändin tarina loppui yhtä nopeasti kuin se oli alkanutkin, Jaala vastaa.

- Olen kyllä vuosien aikana tehnyt pöytälaatikkoon kappaleita, joten saatan itse tehdä paluun, mutta jollain muulla nimellä.

Jos tuo paluu toteutuu, niin tullaanko keikoillasi kuulemaan @junkmailin kappaleita?

- Varmasti tullaan. Siellä on kuitenkin kappaleita, jotka ovat itselleni merkittäviä.

Kuuntele alta @junkmailin suurin hitti Ei koskaan enää.

Retroperjantai
The Voicella
perjantaisin klo 18-22
Liity Retroperjantain Facebook-ryhmään täällä.

Uusimmat