Kuva: YouTube

Klamydia julkaisee Punksinfonian - kuuntele ensimmäinen julkaisu

18.02.2016 10:42 - Reija Saarinen

Levy sisältää tunnettuja kappaleita uusina sovituksina.

Klamydia julkaisee huomenna perjantaina Punksinfonia on livealbumin, joka on äänitetty yhdessä Vaasan kaupunginorkesterin kanssa.

Mukana on Klamydian tunnettuja biisejä, jotka ovat saaneet hieman uudenlaisen sovituksen sinfoniaorkesterin kera.Biisilistassa ovat muun muassa Pienen pojan elämää, Pala rauhaa, Pohjanmaalla, Aku Ankka-laulu, Suomi on sun ja Pilke silmäkulmassa.

- Ensimmäisen kerran yhteistyöstä Vaasan kaupunginorkesterin kanssa oli puhetta jo 90-luvulla. Kuula-opiston rehtorin Rolf Nordmanin kanssa istuimme legendaarisessa Vaasan Birrassa mietiskellen asiaa. Pöydässä istui muutakin porukkaa. Kaikkien mielestä idea oli mitä loistavin. Siihen aikaanhan Birrassa mahtuivat samaan pöytään kaikki punkkarista sotaveteraaniin, tai asianajajasta kokopäiväholistiin. Eli minimuotoinen gallup oli jo kansan syvien rivien edustajien kesken tehty. Idea kuitenkin sillä kertaa vielä hautautui illan humuun, mutta jäi elämään nostaakseen päätään pari vuosikymmentä myöhemmin, Vesku Jokinen kertoo yhteistyöstä.

Kuuntele alta Ajolähtö-kappaleen uusi versio.

Kilpailut

Uusimmat