Kuva: AOP

Mormonista povipommiksi vaihtaneen naisen rinnat jättävät sanattomaksi - ei pysty sitomaan kenkiään

26.05.2017 07:45 - Karoliina Kotala

Mormoni pianonsoitonopettaja päätti seurata haaveitaan ja teki täyden muodonmuutoksen.

Allegra Cole -niminen 47-vuotias nainen on noussut otsikoihin poikkeuksellisen ulkomuotonsa vuoksi. Cole kasvoi mormoniperheessä ja elätti itsensä pianonsoitonopettajana, kunnes päätti toteuttaa unelmansa ja operoida rintansa.

Sittemmin Colen rintaoperaatiot eivät ole jääneet yhteen, vaan nainen on suurentanut rintojaan lukuisia kertoja. Colen kauneusleikkaukset ovat tuntemattomien miesten sponsoroimia. Naisen nettisivuilla miesten on mahdollista osallistua kuluihin kuvia vastaan. Nykyisin Cole ansaitsee lähes 100 000 euroa vuodessa seksikkäillä poseerauksillaan.

Naisen rinnat eivät kuitenkaan ole tavanomaiset, vaan ne ovat suorastaan jättimäiset. Cole ei pysty esimerkiksi sitomaan kengännauhojaan rintojen ollessa tiellä ja kuppikokoaan nainen ei ole pystynyt määrittämään enää vuosiin.

- Ensimmäisen suurennuksen jälkeen tuntui, että se ei ole minulle tarpeeksi. Minulla todella on tissiahneus. Kun näen jollakin suuremmat rinnat, niin haluan sen. Ahneus-sanalla on huono kaiku, mutta tein tämän itselleni ja mitä enemmän operoin, sitä enemmän halusin lisää. Olen lähes 50 ja edelleen suurennan rintojani, Cole toteaa.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Cole jakaa rohkeita otoksia itsestään myös Instagram-tilillään:

Lähde: The Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat