Kuva: YouTube

Super Mariossa tehtiin jälleen huimaava maailmanennätys - katso video

10.10.2016 20:45 - Mika Parikka

Super Mario Bros. on vuonna 1985 ilmestynyt videopeli, joka nauttii vielä tänäkin päivänä suurta suosiota.

Speedrunnereiksi kutsutaan niitä tosielämän sankareita, jotka yrittävät pelata jonkin videopelin mahdollisimman nopeasti läpi. Darbian on yksi heistä ja mies onkin tehnyt nyt historiaa tekemällä vuonna 1985 ilmestyneeseen Super Mario Bros. -nintendopeliin uuden maailmanennätyksen.

Ennätys ei tarkoita sitä, että hän olisi pelannut jokaisen maan ja kentän läpi, vaan ennätyksessä saa käyttää niin sanottuja "salareita", joilla voi hyppiä useamman maan eteenpäin kerralla. Videoinnin ja sekuntikellon lisäksi miehellä oli kiinni sykemittari, jotta katsojat pystyivät seuraamaan reaaliaikasesti Darbianin sykettä. 

Vanha ennätys oli 4:57 minuuttia ja 194 millisekuntia. Darbian rikkoi mahdottomana pidetyn ennätyksen ajalla 4:56 sekuntia ja 878 millisekuntia. Ennätyksessä puhutaan siis hyvin pienistä marginaaleista. 

Miehen syke on hyvin pitkään 80-90, mutta loppuvaiheissa jännitys alkaa ottaa otettaan ja se pompsahtaa jo 140:n laitamille. Mies rikkoo kameransakin, kun hän tajuaa tehneensä ennätyksen. Katso video suorituksesta alta:

Lue myös: Miehen peiliselfie saa hieraisemaan silmiään - kännykkä leijuu ilmassa!

Kilpailut

Uusimmat