Kuva: Ubisoft/Youtube

Ubisoft siirtää Far Cry pelisarjan kivikaudelle

07.10.2015 09:23 - Henri Laukka

Ubisoft julkisti eilen Far Cry pelisarjan tulevan osan. Vuoden 2016 helmikuussa julkaistava peli kantaa nimeä Far Cry Primal, ja se siirtää pelisarjan modernista ruutiaseajasta kivien ja keihäiden valtakuntaan, kivikaudelle.

Pelin julkistustrailerissa näytetään miten ryhmä kivikautisia metsästäjiä kaatavat mammutin ja kuinka sapelihammastiikeri hyökkää tämän jälkeen metsästäjien kimppuun, teilaten kaikki muut paitsi pelin päähahmon. Trailerin esittelytekstissä pelistä paljastetaan, että pelaaja pelaa Takkar -nimistä kokenutta metsästäjää, joka on viimeinen ryhmästään henkiinjäänyt jäsen. Tästä alkaa huima selviytymistaistelu maailmassa jossa metsästäjästä on tullut saalis.

Allekirjoittaneen mielestä on äärimmäisen riskialtis veto viedä suosittu räiskintäsarja näinkin askeettiseen ja erikoiseen suuntaan. Pointsit Ubisoftille rohkeudesta ja jopa innovatiivisuudesta jo tylsäksi käyneen genren uudelleenherättämiseksi. Odotan jännityksellä ensi vuonna, 23. helmikuuta julkaistavaa spektaakkelia.

Trailerin pääset katsomaan tästä:

Kilpailut

Uusimmat