Kuva: Emmi Moilanen

Laulaja Irina vanhemmuuden vaikeista puheenaiheista: "Seksistä puhutaan usein saarnaavaan sävyyn"

23.06.2019 10:45 - Katariina Auvinen

Nainen on kahden lapsen äiti. Hän vieraili Iskelmän Sunnuntaivieraana.

Laulaja Irina on artisti, mutta myös kahden lapsen äiti. Hänen esikoistyttärensä syntyi vuonna 2008 ja hänen poikansa taas vuonna 2011. Nainen vieraili Iskelmän Satu Kotosen Sunnuntaivieraana kertomassa ajatuksiaan muun muassa vanhemmuudesta. 

Irina pyrkii puhumaan omien lastensa kanssa avoimesti asioista kuten seksuaalisuudesta ja omasta kehosta. Hänen mielestä on tärkeää, että hänen lapsistaan tuntuu siltä, että hänelle voi tulla puhumaan mistä tahansa asioista. 

- Esimerkiksi seksuaalisuudesta puhutaan usein saarnaavaan sävyyn. Muistutetaan ehkäisystä ja siitä, mitä tauteja voi tulla, mutta olen sitä mieltä, että myös nautinnosta pitää puhua. Niin, että sinulla on upea keho, joka voi tuottaa todella paljon mielihyvää. Toivon, että sillä tavalla he eivät tuntisi huonoa omaatuntoa kehostaan, Irina pohtii. 

Vaikka vielä ei ole niiden puheiden aika, hän myöntää, ettei seksuaalisuudesta ja seksistä puhuminen ole helppoa, mutta se tulee olemaan väistämätöntä. 

- Silloin pitää itse yrittää olla se aikuinen siinä asiassa. Toivon, että vaikka esimerkiksi tyttäreni alkaa olla siinä iässä, kun omat jutut ovat omia, niin keskusteluyhteys ja sellainen luotto säilyy. Häntä on kiusattu jonkin verran koulussa ja sitä olemme selvitelleet, joten toivon että hän tietää sen, että äiti laittaa ranttaliksi, jos tiukka paikka tulee ja minulle voi kertoa mitä vain, hän lisää. 

Irina asuu Heinolassa, mutta hänen omien sanojensa mukaan naiseen ei suhtauduta mitenkään erilailla kotikulmilla tai lasten koulussa. Kun hänen poikansa meni viime vuonna esikouluun niin siellä oli eräs lapsi, joka tunnisti Irinan. 

- Hän tuli joka kerta vastaan ja kertoi, että minä olen se, joka on ollut televisiossa. Muuten olen saanut olla aika rauhassa, hän nauraa. 

Lue myös: Ihastuttava Irina täytti vuosia - fanit onnittelevat

Lue myös: Irina puolustaa Nikke Ankaran härskejä puheita: Luonnollista tämän alan ihmisille

Voice.fi ja Iskelmä kuuluvat molemmat osana Bauer Mediaan. 

Kilpailut

Uusimmat