Kuva: Lars Johnson

Irina puolustaa Nikke Ankaran härskejä puheita: Luonnollista tämän alan ihmisille

18.05.2017 21:45 - Rea Tallgren

Vain elämää -ohjelmassa nähty Nikke Ankaran käytös on noussut monien huulille.

Nikke Ankaran käytös Vain elämää -ohjelmassa on herättänyt ihmetystä. Esimerkiksi Rumba julkaisi miehen käytöksestä kantaaottavan puheenvuoron, jossa arvosteltiin räppärin etenkin Petralle esittämiä kommentteja. Ankara esimerkiksi kuvaili olevansa "kärki märkänä" ja kertoi laittavansa Petran selälleen. 

Mutta miten tilanteen näkee Irina, joka itse istui saman pöydän ääressä?

- Mehän olemme ihmisiä, jotka elää keikkabussissa ja hyvin toisenlaisessa työympäristössä kuin hirveän moni muu ihminen. Meillehän tuo ylipäätään ilmapiirinä oli hirveän luottavainen ja kun sitä ryhmäytyy, niin sitä kokee, että voin sanoa tässä tilanteessa mitä vaan. 

Irina mukaan kamerat pääsivät välillä luontevan tunnelman takia unohtumaan. 

- Kamerat unohtuu ja sitä voi heitellä sutkauksia. Nikkehän heitti siellä meille kaikille mimmeille ihan mitä sattuu, meille kaikille. Ja me heitettiin takaisin. Se oli ihan sellaista rakkaudellista. 

- Se sellainen tietynlainen sanailu ja heittely, ja välillä käydään vahvastikin vyötärön alapuolella, niin se on todella luonnollista tällä alalla oleville ihmisille. Väsyttää ja jossain keikkabussissakin kun ollaan, niin ei se kauhean tasokasta se juttu ole. 

Irinan mukaan osa vastaheitoista jäi pois ohjelmasta. 

- Kamera ei edes käynyt aina kun näitä heiteltiin siellä. Petra sanoi, että häntä jotenkin harmittaa, että asiasta nousi kohu, koska kuitenkin olisi ihanaa, että se musiikki olisi se tärkein juttu. Meillä oli siellä oikeasti hauskaa ja kukaan ei aidosti ja oikeasti loukkaantunut mistään. Sehän on vaan kivaa, että se on sellaista sanailua ja se fiilis oli niin luottavainen, että luottaa kukin niihin tyyppeihin niin paljon, että uskallan oikeasti sanoa näin. 

Irina ei usko, että Nikke Ankara on pahoittanut otsikoista mielensä. 

-  Nikkehän ottaa sen enemmän niin, että hän on tällainen bad boy! Nallepuvussa, Irina nauraa. 

Hänen mukaansa porukka on suhtautunut otsikoihin hyvin rauhallisesti. 

- Toiset ymmärtävät, toiset eivät. Niin se vaan aina on, että toiset eivät pidä sellaisesta sanailusta ja toiset taas ajattelevat, että jee noilla on tuolla todella hyvä meininki, Irina summaa. 

Nikke Ankara (kuva: Senja Rapila)

Viime viikolla Vain elämää -ohjelmassa vietettiin Irinan päivää. Muun muassa Robinin veto Kymmenen kirosanaa -kappaleesta teki Irinaan ison vaikutuksen. 

- Robin teki minut todella onnelliseksi. Kymmenen kirosanaa on aina ollut minulle todella iso biisi ja kuten ohjelmassa sanoinkin, niin Robin on aina ollut todella positiivinen artisti, niin hänkin uskalsi olla jotakin muuta siinä kappaleessa, ja se teki minut todella onnelliseksi. 

Myös muiden esitykset tekivät Irinaan suuren vaikutuksen. 

- Ei siinä voinut kuin miettiä, että mikä paikka tämä onkaan istua! Olihan se täysin absurdia. 

- Minulle artistina se kaikkein tärkein asia on ollut se, että musiikki menisi edellä. Se, olenko minä millainen ihmistyyppinä tai olenko jotenkin muodollisesti pätevä artisti, en ole koskaan ajatellut että se olisi se tärkein asia, vaan se, että ne kappaleet koskettaisi ja ne lyriikat koskettaisi. Se on se syy, miksi teen tätä hommaa. Kyllä nuo kollegani tuon homman vahvistivat. Heistä niin monella oli tarina kerrottavana siihen kappaleeseen, että miksi se, Irina summaa. 

Kuuntele Irinan En olekaan valmis alta. 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat