Kuva: AOP

Suvi Teräsniska somepostauksestaan, joka keräsi suurimman palautevyöryn: "Jengi oli, että 'Mitä?!'"

20.12.2020 10:15 - Henna Koste

Laulaja Suvi Teräsniska on aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Artistin arkiset julkaisut kiinnostavat seuraajia eniten.

Tänä syksynä Tähdet, tähdet -ohjelmassakin hurmannut laulaja Suvi Teräsniska, 31, julkaisi joulukuussa odotettua joulumusiikkia Tämä maailma tarvitsee rakkautta -kappaleen muodossa. Iskelmätähti saapui Iskelmän Satu Kotosen haastatteluun Sadun sunnuntaivieras -ohjelmaan. Teräsniska myöntää, että haastattelut median kanssa ovat olleet hänelle aina luontevia, eikä hän ole arkaillut puhua myöskään perheasioistaan. 

- Mulla on syy, miksi tulen haastatteluihin. Itseisarvo ei ole se, että menisin puhumaan perhe- tai parisuhde-elämästäni, mutta ne eivät ole myöskään minulle peikkoja, joita tarvitsee piilotella, laulaja sanoo. 

Hän kertoo ymmärtävänsä, että radiokuulijat, television katsojat ja median kuluttajat haluavat nähdä hänestä muitakin puolia kuin artistin. 

- Olen koittanut olla aktiivinen omassa somessa, erityisesti Instagramissa. Kaikki synkkaa automaattisesti myös Facebookiin. Olen huomannut, että sielläkin kaikista kiinnostavimmat jutut ovat aina ne tosi arkiset asiat. Siis määrällisesti suurimman palautevyöryn olen varmaan saanut jostain, kun olen kuvannut mun keittiön laatikoita ja näyttänyt, millaisessa järjestyksessä ne ovat. Jengi on ollut ihan silleen, että "MITÄ, olikos sulla lapsia tai miestä siellä kotona, että pysyy tavarat järjestyksessä?". Olen aika järjestelmällinen ihminen, eikä se varmaan kaikille enää tässä kohtaa tule yllätyksenä, Teräsniska naurahtaa. 

Kuuntele koko Sadun sunnuntaivieras -jakso täältä

Voice.fi ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Suvi Teräsniska paljastaa kotinsa kauniin sisustuksen salat - kahdella vinkillä persoonaa peliin

Kilpailut

Uusimmat