Suvi Teräsniska paljastaa kotinsa kauniin sisustuksen salat - kahdella vinkillä persoonaa peliin

16.05.2020 09:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Jos laulajasuosikki ei löydä haluamaansa huonekalua mistään, hän teettää sen puusepällä.

Laulaja Suvi Teräsniska, 31, on silloin tällöin jakanut sosiaalisessa mediassa kuvia kodistaan ja osoittanut omaavansa hyvän visuaalisen silmän. Kirjoitimme aiemmin siitä, että naisen fanit riensivät kehumaan Teräsniskan jakamaa makuuhuonekuvaa, jossa keskiössä oli näyttävääkin näyttävämpi sänky.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Suvi Teräsniska kertoo Voice.fi:n haastattelussa, että hänelle sisustaminen on pitkäjänteinen prosessi. Hän löytää ideoita esimerkiksi kuvapalvelu Pinterestistä ja jättää tiettyjä mahdollisia hankintoja hautumaan päähän. Saattaa mennä vuosikin siihen, että nainen sattuu löytämään miettimänsä sisustuskappaleen jostakin ja ostaa sen.

Laulajan kotona on myös täysin uniikkeja huonekaluja. Nainen tukee mielellään suomalaista puukäsityötä.

- Meillä on useita huonekaluja, jotka olen teettänyt puusepällä, koska sopivaa ei vain ole löytynyt valmiina, Teräsniska kertoo.

Nainen kertoo, että juurikin makuuhuoneen sänky on yksi näistä puusepän tuotoksista. Myös suuri, kymmenen hengen ruokapöytä on teetetty puusepällä, koska sellaista ei löytynyt muualta. Kuulemma juuri ruokapöydästä monet naisen someseuraajat kyselevät innolla, mistä se on hankittu. Ruokapöytä näkyy muun muassa alla olevassa kuvassa. Jos kuva ei näy, klikkaa tästä.

Suvi Teräsniska uskoo, että huonekalujen teettäminen ei lopulta käy sen kalliimmaksi kuin huonekalujen ostaminen vaikkapa antiikkiliikkeistä, joista naisen himoitsemia kalusteita saattaisi löytyä. Nyt kolmen lapsen äiti haluaisi hankkia nykyistä isomman lelukaapin, ja hän on pohtinut, kääntyäkö jälleen puusepän puoleen.

Huonekalujen teettämisen lisäksi Suvi Teräsniska antaa sisustusvinkiksi kirpputorien koluamisen. Kirpputoreilta saattaa löytää pienempiä sisustusesineitä hyvinkin edullisesti. Erityisesti Teräsniska on hurahtanut erilaisten kehysten ostamiseen, vaikka tiedossa ei olisikaan, mihin kehykset sijoitellaan tai mitä kuvia niihin laitetaan.

- Olen myös ostanut vanhoja seinälautasia tosi paljon. Olen tehnyt niistä lautassommitelman keittiön seinälle.

Lue myös: Suvi Teräsniskan tuorein julkaisu lähti Instagramissa heitetystä vitsistä - viestejä alkoi sadella

Lue myös: Suvi Teräsniska antaa aikaa arkisille asioille koronan keskellä: "En kurkottele kuuta"

Uusimmat