Kuva: AOP

Konsta Hietanen oli nuorena jalkapallon kärkinimiä - "Olin Suomen kolmen parhaan joukossa"

24.04.2022 15:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Voitto Tenavatähti-laulukilpailussa sai artistin kuitenkin keskittymään keikkailuun jalkapallon sijaan.

Radio Novan Iltapäivän juontaja Esko Eerikäinen keskustelee uusimmassa Sunnuntaibrunssi -podcastin jaksossa artisti Konsta Hietasen, 37, kanssa tämän jalkapallourasta. Hietanen on nimittäin pelannut jalkapalloa Veikkausliigassa.

Hietaselle monet povasivat uraa näyttelijänä ja laulajana, mutta miehellä oli muut suunnitelmat, hän halusi keskittyä jalkapalloon.

- Silloin, kun voitin tenavatähden, olin ehdottomasti Suomen kolmen parhaan jalkapalloilijan joukossa, artisti muistelee. Hietanen voitti Tenavatähti-laulukilpailun vuonna 1994 ollessaan 10-vuotias.

Hän kertoo käyneensä pelaamassa myös Englannissa lapsena, jossa häntä oli pyydetty sisäoppilaitokseen pelaamaan jalkapalloa. Hietanen oli bongattu jo nuorena poikana turnauksesta, joka oli herättänyt kiinnostusta Peterborough Unitedin keskuudessa.

Asiat tapahtuivat kuitenkin päällekkäin, ja Tenavatähti-voitto sai artistin keskittymään keikkailuun, vaikka jalkapallo olikin aina mielessä.

Jalkapallossa kehitys jäi hetkeksi, kunnes muutaman vuoden jälkeen jalkapallo nousi taas teinivuosien jälkeen ykkösprioriteeksi.

Kun teinivuosien ryypiskelyt ja kehnot elämäntavat siirtyivät menneisyyteen, Hietanen nousi kakkosdivarista liigapelaajaksi.

Voit kuunnella koko jakson alta sekä Podplaysta.

Lue myös: Konsta Hietanen pohdiskelee julkisuuden tuomaa huomiota: "Joku hehkuttaa ja joku haukkuu"

Voice.fi, Nova ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat