Kuva: Laura Kiuru

Rosanna Kulju kertoo huvittavasta selkkauksestaan seksilelujen suhteen - "Ei v*ttu ihan oikeasti"

16.11.2022 17:45 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Kulju kertoo Pimppiheimo-podcastissa, että hänen siskonsa oli löytänyt vahingossa hänen seksilelunsa.

Sosiaalisen median vaikuttaja ja podcastaaja Rosanna Kulju kertoo uudessa Pimppiheimo-podcastin jaksossa hauskasta sattumuksesta, mikä Kuljulle sattui hänen siskonsa vieraillessaan hänen luonaan. Kuljun sisko oli löytänyt vahingossa hänen Satisfyer-seksilelunsa.

- Systeri on ollut mun luona. Se meni makoilemaan mun sänkyyn ja kysyi, että mikä sulla on täällä tyynyn alla? Olin vaan, että en mä tiedä, Kulju sanoo.

Pimppiheimon toinen osapuoli Piritta Hagman sai jutun juonesta kiinni ja ihmetteli, että säilyttääkö Kulju seksilelujaan tyynyn alla. 

- Ei v*ttu ihan oikeasti. Sit mä tuun siihen makoilemaan ja nään, että hän on sulavasti siirtänyt sitä Satisfyeria siihen keskelle. Sitten olin, että onko tämä kiusallista vai ei. Sitten mä vaan sanoin, että minäkin raukka täällä yksin pyöriskelen suurimmaksi osaksi, niin pitää jotain hauskaa olla, Kulju kertoo. 

Kulju kertoo nauraen, että hän siirsi Satisfyerin lopulta patjansa alle, eikä vienyt sitä kokonaan pois hyvän syyn takia. 

- Hän olisi nähnyt mihin mä sen vien. Sitten sieltä olisi löytynyt kaikkea muutakin, Kulju nauraa. 

Hagman muistuttaa, ettei asian kuitenkaan oikeasti tarvitsisi tai pitäisi olla kiusallinen. Kulju kertookin, ettei tilanne lopulta ollut niin kiusallinen mitä se olis voinut olla vielä muutama vuosi sitten, kun Kuljun sisko oli hieman nuorempi.  

Voit kuunnella koko jakson alta sekä Podplaysta. Jaksossa puhutaan myös siitä, miten Pirittan ja Rosannan ensimmäinen yhteinen viini-ilta onnistui, sekä miten appelsiinimehu voi liittyä hiivatulehdukseen? 

Lue myös: Rosanna Kulju ja Piritta Hagman rikkovat tabuja uudessa Pimppiheimo-podcastissa - nimi herättänyt reaktioita

Lue myös: Rosanna Kulju avoimena paniikkikohtauksestaan - 'Tuntui, että kuolen'

Kilpailut

Uusimmat