Kuva: Shutterstock

Podcast-elämyksiä laidasta laitaan - katso kuunteluvinkit loppuvuodelle

23.12.2022 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Monet viettävät loppuvuoden rauhallisissa merkeissä ja podcastien kuuntelulle on hyvin aikaa.

Joulu on saapunut Pohjolaan ja monet ihmiset viettävät aikaansa rennosti esimerkiksi kodin rauhassa, mökillä hankien keskellä tai ulkomailla. Monet myös matkustavat paljon autoissa, junissa ja lentokoneissa, joten erilaisten podcastien kuunteluun löytyy aikaa.

Mitä sitten voisit kuunnella? Alta voit katsoa muutamat podcast-vinkit loppuvuoden ratoksi. Tarjolla on niin rikoksia, juoruja, suuria tarinoita kuin surullisia tragedioita. Lisää podcasteja löydät Podplay-palvelusta.

Poliisitapaus

Poliisitapaus-podcastissa käsitellään true crime-tapauksia ympäri maailman. Viikoittain ilmestyvissä jaksoissa kerrotaan niin katoamistapauksista, onnettomuuksista, henkirikoksista sekä muista mysteereistä

Cheers To Ugly Me 

Cheers to Ugly Me on podcast, jossa rumakin on kaunista. Sini Sabotage ja Sergey Hilman jakavat kuuntelijoiden kanssa rakastetut, vihatut, ihanat, hirveät ja naurettavat puolet elämästä. Joka torstai studion seinät tapetoidaan totuuksilla ja kuuntelijoiden korvat valellaan paljastuksilla, jotka saavat herkimmät meistä punastumaan ja loput villiintymään. Tässä podcastissa käännetään nurja puoli esille ja näytetään keskaria täydellisyydelle. Nosta malja ja liity seuraan, Cheers to Ugly Me!

Siitä on vaikea puhua

Mikä on vaikeinta mitä sulle on koskaan tapahtunut? Siitä on vaikea puhua -podcastissa täysin tavalliset ihmiset kertovat omista elämää järisyttäneistä kokemuksistaan, anonyymisti. Jokaisessa jaksossa kuulemme yhden ihmisen tarinan. Huomioithan jaksokohtaiset sisältövaroitukset.

Kimanttia

Kimanttia on Viaplayn NHL-selostaja Antti Mäkisen ja Viasatin NHL-asiantuntija sekä Stanley Cup -voittaja Kimmo Timosen podcast maailman parhaasta jääkiekkosarjasta. Uusi jakso torstaisin.

The Real Guys

The Real Guys on tosi-tv:tä, Hollywood-juoruja sekä tarua ihmeellisempää todellista elämää! Sauli Koskinen ja Sergey Hilman ovat Suomen suurimmat The Real Housewives -fanit, ja heitä yhdistää myös Hollywoodin kukkuloilla eletty suihkuseurapiirielämä. Tässä podcastissa Sauli ja Sergey pitävät kuuntelijansa ajan tasalla kaikesta tärkeästä, kuten kotivaimojen viimeisimmistä rikoksista, reality-maailman tuoreimmista skandaaleista ja tosielämän parhaista julkkiskohtaamisista.

Henksun safka

Henksun safka -podcast sopii kaikille, jotka rakastavat gastronomiaa, ruokakulttuuria ja uusia perunoita. Mitä keittiössa puhutaan kun asiakkaat eivät kuule? Henksun safka on podcast, joka on nauhoitettu huippukokkien ruokatunnilla. Palkitut ja menestyneet gastronomian kuninkaat maistelevat illan menuuta (viineineen) ja kertovat suoraan mitä ajattelevat ruuasta, asiakkaistaan, ravintola-alasta ja toisistaan. Viinilaatikkojen päällä istuvat Suomen (ja maailman) hienoimmista keittiöistä tutut keittiömestarit Pekka Terävä, Antti Vahtera ja Petteri Luoto. Päätiskariksi on nimitetty Pauli Aalto-Setälä.

Mamma Mia

Mamma Mia -podcastissa julkisuuden monissa liemissä keitetyt Henna Kalinainen ja Vilma Josefiina Karjalainen päästetään täysin irti ja nyt he pääsevät vihdoin itse kertomaan, miten asiat ovat. Eetteriin täräytellään suoraa puhetta äitiydestä, miehistä, tosi-tv:stä ja paljon muusta.

Pimppiheimo

Kaksi erilaista naista ja elämänvaihetta, kuitenkin niin paljon samaa. Pimppiheimo on Rosanna Kuljun ja Piritta Hagmanin podcast, jossa mikään aihe ei ole tabu ja asioista puhutaan suorempaan kuin koskaan ennen. Jokaisella on joskus päiviä, jolloin pimppi on huurussa ja kaipaa heimon tukea. Tässä yhteisössä kehosta ja mielestä voi puhua ilman pelkoa tai häpeää.

Lisää mielenkiintoisia podcasteja löydät Podplay-palvelustaVoice.fi, Radio Nova, Iskelmä ja PodPlay ovat osa Bauer Mediaa. 

Lue myös: Huippukokit kertovat, mikä on paras kinkun sisälämpötila - 'Makuasia'

Lue myös: Rosanna Kulju ei enää anteeksipyytele erästä piirrettään - 'He jotka eivät sitä kestä, karsiutuvat pois 100-0'

Kilpailut

Uusimmat