Kuva: Laura Kiuru

Rosanna Kulju ei enää anteeksipyytele erästä piirrettään - 'He jotka eivät sitä kestä, karsiutuvat pois 100-0'

14.12.2022 18:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Pimppiheimo-podcastin uudessa jaksossa Rosanna Kulju ja Piritta Hagman puhuvat siitä, miten oikeat ihmiset lopulta löytyvät kyllä ympärille.

Pimppiheimo-podcastin uudessa jaksossa Piritta Hagman ja Rosanna Kulju keskustelevat muun muassa opeista, joita ihmissuhteista on tarttunut matkaan, onnellisuudesta ja siitä, mitkä omat piirteet voivat olla muille "liikaa". Kuljun mukaan hän oppi viime talven masennuskaudeltaan sen, ettei hän aio antaa enää jatkossa ihmisten rikkoa hänen rajojaan, vaan hän aikoo pitää paremmin omia puoliaan. 

- En meinaa enää ikinä olla sanomatta mitä minä ajattelen, Kulju sanoo. 

Kuljun mukaan hän on ennen ajatellut liikaa sanomisiaan, mutta on laittanut sille nyt stopin, eikä hän aio mahdollisten kumppaniehdokkaidenkaan kanssa piilotella omia mielipiteitään. 

- Sen olen päättänyt ja jos se ei sitten passaa tälle tyypille, niin sitten se on niin, Kulju lisää. 

Kulju kertoo paistattelevansa mielellään huomion keskipisteenä ja puhuvansa paljon. Tämä piirre ei kuitenkaan kaikkia miellytä. Kaksikko uskoo kuitenkin siihen, että lopulta ympärille löytyvät ne oikeat ihmiset, jotka hyväksyvät heidät juuri sellaisina kuin he ovat ja tärkeintä on elää omien arvojensa mukaan.

- Kyllä siitä karsiutuvat nimenomaan ne ihmiset, joille se on liikaa. Ne joille on liikaa vaikka ylipäätään mun olemus tai oleminen tai se, että olen tosi kovaääninen ja haluan olla huomion keskipiste useasti. Kyllä ne ihmiset, jotka eivät sitten sitä kestä, niin karsiutuvat pois ihan 100-0, Kulju kertoo. 

- Ja sen kuuluu mennä niin, Hagman komppaa.

Voit kuunnella koko jakson alta tai Podplaysta.

Lue myös: Rosanna Kulju kommentoi suhdestatustaan - "Vietän aikaa yhden henkilön kanssa"

Lue myös: Rosanna Kulju ja Piritta Hagman paljastavat Pimppiheimo-podcastissa ihannekumppaniensa piirteet

Lue myös: Rosanna Kulju kertoo huvittavasta selkkauksestaan seksilelujen suhteen - "Ei v*ttu ihan oikeasti"

Voice.fi, Nova, Iskelmä ja Podplay ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat