Kuva: Niko Tiainen

Eevi Teittinen paljastaa, miten hänen ja Teemu Packalénin suhde sai todellisuudessa alkunsa: "Okei mä kerron tän nyt kerran"

17.10.2023 12:15 - Rebekka Silvennoinen / rebekka.silvennoinen@bauermedia.fi

Mania-podcastin uudessa jaksossa käy ilmi muun muassa, miten Eevi suhtautui Teemu Packalénin turkuvitseihin ensitapaamisella ja haluaisiko hän mennä naimisiin.

Valmentaja ja sosiaalisen median vaikuttaja Eevi Teittinen ja hänen managerinsa Jenna keskustelivat uuden Mania-podcastin neljännessä jaksossa miehistä – ja kaikesta miehiin edes etäisesti liittyvästä. 

Jenna on tavannut aviomiehensä noin kahdeksan vuotta sitten. Naimisissa pari on ollut reilun vuoden ajan. Ensimmäinen yhteinen lapsi heille syntyi alle vuoden kuluttua ensitapaamisesta. Eevi puolestaan on seurustellut Teemu Packalénin kanssa kuusi ja puoli vuotta. Eevi kertoo kyseessä olevan hänen pisin suhde. Heidän esikoinen syntyi marraskuussa 2021. 

Podcastissa Jenna tiedustelee Eeviltä missä hän on alunperin tavannut Teemun. 

– Siis apua. No okei, mä kerron tän nyt kerran, vastaa Eevi hieman vastahakoisesti. 

– Snapchatissa. Sieltä tää kuule lähti. Mähän löysin hänen profiilin Instagramista, jota aloin seuraamaan. Vähän niin kuin kyttäilin. Mietin, että toi kyllä varmaan seurustelee. Laitoin vähän läppää tai vitsejä. Ei sit oikein lähtenyt. Mutta oli myös Snapchat.

Kaksikko jatkoi sosiaalisen median palvelu Snapchatissa humoristista keskustelua. Tapaaminen sovittiin vasta puolen vuoden kuluttua. 

Jenna kysyy, oliko kaksikon tapaaminen rakkautta ensi silmäyksellä?

– No oli se sillä tavalla, kun me katsottiin toisiamme silmiin, niin huomasin heti että jotain tapahtu. Oli heti jotain, Eevi muistelee. 

– Sitten kävi niin, että lähdimme siitä pihalta sisään ja se alko heti laukomaan näitä turkuvitsejään. Hetken aikaa jouduin pohtimaan, pystynkö sulattelemaan niitä. En ollut ihan varma silloinkaan, mitä mieltä niistä olen, Eevi jatkaa nauraen. 

– Mies oli ihan kiva, mutta helvetti se on turkulainen, irvailee Jenna humoristisesti.

– Se oli iso tämmöinen pikku miinus. Kaikkeen jotenkin vähän turtuu, päättää Eevi.

Podcastissa Jenna mainitsee positiiviseksi asiaksi suhteessaan kilpailun puuttumisen. He eivät puolisonsa kanssa laske jakautuvatko esimerkiksi työt täysin tasaisesti. Eevi taas kokee asian haasteeksi heidän suhteessaan. 

– Me ollaan kamppailtu ton kanssa hirveesti Teemun kanssa. Johtuu osittain siitä, että meillä on samaa duunia. Molemmat ovat myös julkisuuden henkilöitä. Ollaan sellaisia, että molemmille on kuitenkin tärkeää omat asiat ja oma paikka, sanoo Eevi. 

– Eniten kamppailtu sen kanssa, että egot ei nouse, vaan pystyisimme tiiminä pelamaan. 

Vaikka suhteeseen kuuluu myös haasteita, näkee Eevi parisuhteen kehittyneen valtavasti. 

– Ollaan tultu järkyttävä matka yhdessä pariskuntana. Suhde on hirveesti mennyt eteenpäin tämän yli kuuden vuoden aikana. Mutta on siellä edelleen tiettyjä haasteita, varsinkin silloin kun tulee tilanne, että molemmilla on joku työasia samaan aikaan. Sitten täytyy alkaa miettimään, että kumpi on sitten tavallaan jollain tasolla merkittävämpi, selventää Eevi.

(kuva: Niko Tiainen)

Ennen Teemun tapaamista Eevi oli suhteessa rap-artisti Uniikin eli Dan Tolppasen kanssa. Vuosia yhdessä ollut pariskunta solmi kihlat näyttävästi vuoden 2015 Blockfesteillä, kun Uniikki kosi Eeviä festariyleisön edessä. He esiintyivät myös Fitnesspäiväkirjat-ohjelmassa vuosina 2015–2016. 

Jenna sekä Eevi kokevat molemmat kihlauksen olevan lupaus avioliitosta. Kuitenkaan häitä Eevi ja Dan eivät sen suuremmin ehtineet suunnittelemaan. 

– Siinä oli minun fitnesskisat ja muut hässäkät, niin keskityin aika paljon niihin. Luulen, että tämä fitness-homma oli kans yksi suuri syy miksi lopulta erosimme. Olin sellainen, että elin ja hengitin sitä. Oli ikävää, että parisuhde jäi vähän holdiin siksi aikaa. 

Minkälaiset häät teille olisi tullut? Kysyy Jenna.

– Olis ollut isot. Kävimme katsomassa yhtä paikkaa. Aivan unelma set up. Mulla on vähän muuttunut ajatus naimisiin menosta vuosien saatossa. Tällä hetkellä en ajattele, että haluisin mennä naimisiin. 

Mikset? Tiedustele Jenna.

– Kysyisin, että mitä se todistaa tai minkä takia. Koen, että lapsi on ollut paljon isompi sitoutumisen elementti elämässä kuin naimisiinmeno. 

Lue myös: Eevi Teittisen ja manageri-Jennan ystävyyden alkutaival oli kivikkoinen: "Meni hermo Eeviin"

Lue myös: Eevi Teittinen avoimena terveyshuolistaan - "Multa löydettiin sydänvika"

Voice.fi, Podplay, Radio Nova ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat