Kuva: Fotolia

Yhdeksänkymppisille järjestettiin sokkotreffit - kuva iloisesta parista leviää netissä, katso

27.04.2016 19:45 - Iiro Myllymäki

Et ole koskaan liian vanha treffailuun. Sen todistaa tämä tarina.

Sokkotreffit ei ole pelkkä nuorten deittailua piristävä ilmiö. Tämän osoittaa Facebookissa leviämään lähtenyt kuva 93-vuotiaasta Miriam Steinerista ja 90-vuotiaasta Harold Sharlinista, joille järjestettiin sokkotreffit kirjakauppa-kahvilassa Washington D.C:ssä. Parin iloisista hymyistä päätellen treffit sujuivat hyvin ja kemiat kohtasivat.

Viime viikonlopun treffeistä on kiittäminen Sharlinin lapsenlasta Jennya. Jenny palveli ravintolatyössään Steineria, ja ajatteli hänen olevan juuri sopivaa seuraa isoisälleen. Leskiksi jääneet vanhukset suostuivat rohkeasti tapaamiseen. Today-sivuston mukaan pari vietti koko iltapäivän yhdessä ja nauttivat yhdessä viettämästään ajasta. Steinerilla oli pelkkää hyvää sanottavaa treffeistä.

- Tämä oli hyvin epätavallista. Olemme molemmat jo yhdeksänkymppisiä, eikä kumpikaan meistä aja autolla. Ei ole helppoa tavata uusia ihmisiä tässä iässä, mutta se on tarpeen, Steiner sanoo.

Vielä ei ole tietoa, tapaako pari vielä toisillakin treffeillä. Tuhannet kuvasta Facebookissa tykänneet varmasti toivovat, että pariskunnan tutustuminen ei jää yhteen tapaamiseen.

Lue myös: 90-vuotias huippupoliitikko Harris Wofford naimisiin - aviomies 50 vuotta nuorempi

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat