Kuva: Fotolia

Nainen menetti hääpukunsa tulipalossa - epätoivo vaihtui iloon tuntemattomien ansiosta

08.05.2016 17:15 - Emma Ylistalo

Koskettava tarina todistaa, että ihmiset auttavat hädän tullen.

Elise Boissonneault koki jokaisen morsiamen painajaisen, kun hänen hääpukunsa tuhoutui tulipalossa vain muutamaa päivää ennen kuin hänen oli tarkoitus astella siinä alttarille. 

Miehensä kanssa Boissonneault päätti, etteivät he antaisi tämän pilata suurta päiväänsä. Morsiamen hääkuvaajan ja hyvän ystävän Alex Nearyn avustuksella asiat kääntyivät parempaan päin. 

"Kysyin Eliseltä, mitä voisin tehdä häntä auttaakseni ja hän kysyi, jos voisin auttaa häntä löytämään uuden puvun palossa tuhoutuneen tilalle. Kirjoitin aiheesta Facebookissa ja tunnin sisään sadat ja sadat tuntemattomat olivat ottaneet yhteyttä ja tarjonneet asuaan. Suunnittelijat, morsiusliikkeet ja valokuvaajakaverini tekivät kaikkensa auttaakseen löytämään uuden asun." Neary kirjoitti Instagramissa julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Lopulta Boissonneault sai morsiusliikkeestä lainaksi kaksi asua suurta päiväänsä varten -toisen vihkiseremoniaa ja toisen häävastaanottoa varten. 

"Elise oli todella liikuttunut kaikesta tapahtuneesta ja voin sanoa, että kaikki tuntemattomien osoittama ystävällisyys kosketti häntä enemmän kuin ikinä uskottekaan." Neary kirjoitti.

Häiden jälkeen morsian haluaa palata kotikaupunkiinsa ja auttaa siellä muita ihmisiä selviämään palon aiheuttamista menetyksistä. 

Katso alta Nearyn aiheesta julkaisema kuva, jonka yhteydessä hän jakoi koskettavan tarinan.

Lähde: Metro.uk

Lue myös: Morsian ajoi hiuksensa pois häissään - lue koskettava syy

Kilpailut

Uusimmat