Kuva: Fotolia

Kuusi erilaista ihastustyyppiä, jotka ovat jokaiselle tuttuja

08.06.2016 17:15 - Tiina Svensk

Jokainen on varmasti joskus ihmetellyt, mikä vanhassa ihastuksessa aikoinaan viehätti.

Olitpa sitten parisuhteessa tai sinkku, on Elite Daily -sivuston listaamat ihastustyypit varmasti jokaiselle tuttuja. Osa ihastuksista jää mieleemme ihanina muistoina - esimerkiksi lukioaikaista ihastusta voi usein muistella lämmöllä vuosien jälkeen. Sitten on ihastuksia, jotka haluaisi mieluiten unohtaa.

Tunnistatko seuraavat ihastustyypit omasta menneisyydestäsi:

Unelmapoika

Jokainen on varmasti ihastunut joskus tyyppiin, jonka kokee olevan liian hyvä itselleen. Vaikka kaveri ei todellisuudessa olisikaan tavoittamatton, sinusta on tuntunut, että hän jää pelkäksi unelmaksi sinulle - ja lopulta niin kävikin.

Kielletty ihastus

Useimmat kieltävät koskaan ihastuneensa tällaiseen ihmiseen. Yleensä kiellettyinä ihastuksina pidetään kaverin veljeä tai siskoa, tai parhaan ystävän ex-poikaystävää. Aikoinaan kielletty ihastus oli suurin salaisuutesi, jota et uskaltanut paljastaa kenellekään.

Ihastus, jonka kanssa ei halua edetä

Yleensä tällaisen ihastuksen kohde on jo valmiiksi hyvä ystäväsi tai läheinen henkilö, jota kohtaan sinulla on yllättäen ihastumisen tunteita. Jos et halua edetä ihastuksen kanssa eteenpäin, ovat tunteet yleensä vain hetkellisiä eivätkä riskinarvoisia.

Fanityttö ihastus

Tämä ihastustyyppi saa posket punottamaan saman tien: muistatko sen tyypin, jonka katse veit jalat altasi? Ihastus, joka saa sanasi sekaisin ja käytöksesi aivan kummalliseksi jää yleensä hieman etäiseksi - et nimittäin onnistu saamaan aikaan kunnollista keskustelua hänen kanssaan.

Toisin sanoen fanitat ihastusta niin kovin, ettet kykene toimimaan normaalisti.

"Miksi?" -ihastus

Tämä ihastus on kaikista hämmentävin ihastustyyppi. Tämän ihastuksen kanssa et ole aivan täysin varma, mihin tunteesi oikein perustuvat: kohde nimittäin edustaa kaikkea, mistä et pidä tai mitä et halua itsellesi myöntää.

Välillänne on kuitenkin kiistatonta kemiaa, joka ajaa sinut samalla raivon partaalle. Tiesit alusta lähtien, ettei suhde tulisi toimimaan.

Tapaihastus

Tapaihastus kuuluu todennäköisesti ensimmäisiin ihastuksiisi, joka on elämässäsi tavalla tai toisella vieläkin. Ystäväsi ovat kuulleet hänestä jo aivan liikaa, ja jos tapaisitte vielä uudelleen, olisit valmis ihastumaan häneen uudelleen.

Tämä on ihastus, josta on tullut sinulle tapa, etkä osaa lopettaa tapaasi.

Lue myös: 10 tiedostamatonta syytä, jotka saavat ihastumaan

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat