Kuva: Fotolia

"Koira oksensi alushousuni poikaystäväni äidin makuuhuoneeseen" ja 5 muuta noloa tositarinaa

01.01.2017 14:15 - Senja Rapila

Välillä asiat eivät mene niin putkeen kuin toivoisi.

Cosmopolitan on kerännyt noloja tositarinoita niiistä hetkistä, jotka ovat saaneet toivomaan pikaista katoamista maan päältä. Osa noloista kokemuksista liittyy seksin harrastamiseen esimerkiksi vanhempien sohvalla tai koulun urheilukentällä.

Voit lukea kaikki kuusi hyvin vaivaannuttavaa ja punastuttavaa kertomusta suomennettuna alapuolelta.

"Asun vielä kotona ja harrastimme seksiä olohuoneessa. Olin melko varma siitä, että siivosimme jälkemme. Kolme päivää myöhemmin äitini laittoi minulle viestillä kuvan kondomin suojakääreestä ja kirjoitti isoilla kirjaimilla: EI SEKSIÄ PERHEEN SOHVALLA. Olin poikaystäväni kanssa kun hän lähetti sen, ja olimme molemmat täysin nolostuneita. Hän lupasi, ettei tule siihen taloon enää koskaan."

"Tapasin kuuman jalkapalloilijan koulun kampuksella ja muutaman viikon raskaan flirttailun jälkeen harrastimme eräänä yönä seksiä koulun jalkapallokentällä. Kesken kaiken kampuksen vartijat ilmestyivät paikalle ja osoittelivat meitä taskulampuilla. Lähdimme pakoon ennen kuin he pääsivät liian lähelle, kiipesimme kentän aidan yli ja poistuimme paikalta niin nopeasti kuin mahdollista."

"Kerran Starbucksissa otin juomani tiskiltä ja sen jälkeen kun olin ottanut muutaman hörpyn, tajusin ettei se ollut minun. Laitoin juoman takaisin tiskille ja sen jälkeen se henkilö, kenen juoma se oli, otti sen ja poistui paikalta. En sanonut hänelle siitä yhtään mitään."

"Mieheni paras ystävä oli meillä yötä. Aamulla kuulimme kuinka ulko-ovi sulkeutui, joten oletimme, että hänen ystävänsä lähti. Koska hän oli poissa, aloimme harrastaa todella äänekästä seksiä, maustettuna hyvin likaisilla puheilla. Kun menin lopulta alakertaan, mieheni ystävä seisoi siellä, näyttäen hyvin vaivaantuneelta. Kävi ilmi, että hän oli vain käynyt ulkopuolella katsomassa säätilanteen ja tuuli oli pamauttanut ulko-oven kiinni kovaan ääneen, kun hän tuli takaisin sisälle. Selkeästi hän kuuli kaiken."

"Olin poikaystäväni luona ja tapasin hänen vanhempansa ensimmäistä kertaa. Eräänä päivänä kun palasimme illan jälkeen kotiin, hänen äitinsä tuli meitä vastaan ulko-ovelle ja sanoi hyvin vakavalla äänellä, että hänellä on minulle jotain kerrottavaa. Kävi ilmi, että heidän koiransa oli päässyt huoneeseeni, löytänyt alusvaatteeni ja syönyt yhden parin. Ja jos se ei ollut tarpeeksi kamalaa, koira oksensi alushousut poikaystäväni äidin makuuhuoneeseen! Kun sain tietää että poikaystäväni äiti oli nähnyt alushousuni, halusin kuolla!"

"Tapailin brasilialaista kundia ja halusin todella tehdä vaikutuksen häneen ja hänen perheeseensä. Olin harjoitellut sanomaan 'Kiitos siitä, että olette kasvattaneet näin uskomattoman miehen. Olen maailman onnellisin nainen'. Kun pääsin vihdoin juttelemaan hänen äitinsä kanssa FaceTimessa, munasin täydellisesti ja päädyin sanomaan portugaliksi 'olen onnellinen keltainen planeetta'. Hän varmasti ajatteli, että olen totaalinen idiootti."

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: "Vaimoni on liian kaunis" - miehen surullinen kirje puhuttaa netissä

Lue myös: 8 naista kertovat rehellisesti, kuinka menettivät neitsyytensä: "Emme käyttäneet kondomia"

Lue myös: Saitko huonoa asiakaspalvelua? Se saattaa olla oma syysi

Kilpailut

Uusimmat