Kuva: Fotolia

Rakkaalleni: "En ymmärtänyt kuinka tärkeä olit, ennen kuin olit poissa"

11.01.2017 19:15 - Rea Haverinen - Luettu 7 389 kertaa

Avoin kirje -sarjassa ihmiset kirjoittavat avoimesti ja rohkeasti asioista, jotka ovat jääneet sanomatta tai kuulematta.

´"Rakkaalleni, 

Joskus tuntuu siltä, ettet ole enää todellinen. Kyyneleet silmissä tuijotan sinun kuviasi, ja mietin, mitä jos sinä et edes ajattele minun olemassaoloani. Minusta tuntuu, että kaikki muut ovat saaneet kuulla toistensa äänen, ja minä vain haaveilen kuulevani sinun.  Öisin tunnen kosketuksesi ja usein näen sinut unissani. Puhut minulle lempeästi, ja kerrot mitä, minun kuuluu tehdä seuraavaksi, annat suuntaa ja opastat eteenpäin. 

Illat ennen nukkumaanmenoa ovat raskaita. Minusta tuntuu väärältä nukahtaa ilman sinua, tuntuu väärältä sallia itseni nukkua ilman sinua. Myös aamut suunnittelen päiviini, joihin sinä et väliaikaisesti kuulu.

En ennen ymmärtänyt tärkeyttäsi arjessani mutta kun sinä olitkin poissa, kävin pohjalla. Minun oli opeteltava uudestaan tekemään ruokaa ja käymään kaupassa, koska sinä olit ainoa syy tehdä niin. Aiemmin en edes ymmärtänyt, kuinka paljon asioita tein vuoksesi. Nyt, kun elämäni seisoo paikallaan, eikä mitään tapahdu, korostuu se, että koko arkeni oli sinun ympärilläsi. 

Rakkauteni sinua kohtaan ei koskaan muutu. Aion kasvaa ja oppia olemaan sinulle parempi. En koskaan enää pidä tunteitasi itsestäänselvyytenä. Olet kaikkeni. Olet päämääräni ja tutkimusmatkani. Teet minusta joka päivä hieman paremman ihmisen.

Rakkaudella,

Lupasin odottaa sinua"

Lue aikaisemmat Avoin kirje -sarjan jutut tästä

Lähetä meille avoin kirjeesi osoitteeseen rea.haverinen@bauermedia.fi. Voicen toimitus pidättää oikeuden muokata kirjeitä ja päättää itse niiden julkaisusta. Julkaistut kirjeet julkaistaan aina nimettöminä.

Uusimmat