Kuva: Fotolia

Tee vuodesta 2017 paras seksivuotesi - 13 vinkkiä

17.01.2017 21:15 - Rea Tallgren

Uusi vuosi on monesti myös hyvä mahdollisuus kokeilla kaikkea uutta.

Buzzfeed-sivusto on listannut neuvoja, joiden avulla vuodesta 2017 saa tehtyä seksin saralla huomattavasti paremman. Suomensimme tärkeimmät kohdat alle. 

1. Sano suoraan, mitä haluat. Kumppanisi voi suostua, tai olla suostumatta, mutta ainakin olet yrittänyt.

2. Ota selvää asioista ennen kuin nostat kissan pöydälle. On mukavampi ehdottaa jotain, kun tietää tasan tarkkaan, mistä on kyse ja mitä itse haluaa.

3. Puhu aina kumppanisi kanssa ennen kuin kokeilette jotain uutta. Sopikaa myös tarvittaessa turvasana, jotta keskeyttäminen onnistuu tarpeen vaatiessa. Lopettakaa heti, jos jommalla kummalla ei ole enää kivaa. 

4. Älä pelkää tunnustaa rajojasi. Kenenkään ei pitäisi joutua tekemään mitään epämiellyttävää kumppaninsa kanssa vain hänen miellyttämisekseen. 

5. Olkaa luovia, älkääkä pelätkö kokeilla uusia asioita. Mikäli ne eivät ole teidän mieleenne, voitte aina naureskella asialle yhdessä. 

6. Kääntäkää joskus roolinne päälaelleen. Jos sinulla on tapana olla alistuva, ota tilanne haltuun ja kokeile, miltä se sinusta tuntuu. Voi olla, että sekä sinä että kumppanisi huumaannutte kokeilusta täysin. 

7. Muista hygienia. Pahat tuoksut voivat pilata session kuin session. 

8. Kokeilkaa rohkeasti ryhmäseksiä, jos haluatte. Muistakaa kuitenkin käyttää ehkäisyä uuden ihmisen kanssa. 

9. Lähettäkää toisillenne seksikkäitä viestejä. Se lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta ja saattaa konkretisoitua kotiin päästyänne. 

10. Älkää epäröiky hankkia yhteisiä seksileluja ja myös käyttää niitä yhdessä. 

11. Puhukaa toisillenne tuhmia. Vuorosanojen ei tarvitse olla rumia tai yliseksuaalisia, voitte vaikka vaan kertoa toisillenne, kuinka hyvältä teistä tuntuu ja kuinka paljon nautitte kumppanin kosketuksesta. 

12. Kokeilkaa uusia asentoja, näykkimistä tai kenties pientä piiskaamistakin. Pienetkin mausteet voivat tehdä sopasta aivan eri tavalla kiehtovan makuisen. 

13. Opetelkaa luottamaan toisiinne. Ei ole häpeä kertoa haluistaan ja fantasioistaan. Päinvastoin; se mahdollistaa sen, että voitte keksiä, miten lähtisitte toteuttamaan fantasioitanne yhdessä. 

Lue myös: Puhelinseksin ammattilainen paljastaa: Oudoimmat pyynnöt, jotka minulle on esitetty

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat