Kuva: Fotolia

Seksiammattilainen opastaa: Kuinka käsittelet miehen kiveksiä ja maksimoit nautinnon

21.01.2017 22:15 - Karoliina Kotala

Miehen kivekset voivat toisinaan olla melkoinen mysteeri naiselle. Petipuuhien aikana niitä ei kuitenkaan kannata täysin unohtaa, kunhan tietää mitä tekee.

Brittiläinen seksiammattilainen Master Dominic kertoo Glamour-lehdessä useimman naisen olevan melko kokematon kivesten käsittelyssä seksin aikana. Vaikka mieheltä löytyykin vinkit kivesten käsittelyyn on silti hyvä muistaa, että jokainen mies on erilainen ja se mikä kenellekin toimii voi vaihdella. 

- Toiset pitävät hellistä otteista ja toiset taas nauttivat tiukemmasta nykäisystä kiveksissä. Jotta voit testata kumpi toimii kumppanillesi, ota kivekset käteesi ja ravistele hellästi ja katso mikä on reaktio. Suuntaa ravistava liike taaksepäin eli kohti miehen takapuolta missä mielihyvää aiheuttavat hermopäät sijaitsevat. Muista kuitenkin, että liikut herkillä alueilla, joten ole hellä, Master Dominic opastaa. 

Kivesten käsittelyn lisäksi mieheltä löytyy toinenkin seksivinkki, nimittäin ohje, jonka avulla kumppani voi käsin hyväillä miestään uuvuttamatta kättään. 

- Aloita käsihoito pitämällä penistä kädessäsi ja vetämällä kättä vain alhaalta ylös, kiveksistä kohti peniksen kärkeä. Kyseinen temppu on erittäin tehokas ja kun teet sitä hetken aikaa ennen kuin siirryt edestakaiseen, ylös-alas-liikkeeseen, puolittuu miehen kesto ja siten myös työaikasi. 

Lue myös: Tee vuodesta 2017 paras seksivuotesi - 13 vinkkiä

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat